- 5 Mart 2011
- 513
- 1
-
- Konu Sahibi esenruzgar
kızım 4 aylık. yaklasık 1 aydır salyasında artıs vardı ama normal oldugunu vucudun katı gıdaya hazırlandıgını dusunduk. şimdi de sürekli ısıracak birşeyler arıyor oyuncaklarını yiyor bazen aç olmasa da meme istiyor ancak emmiyor sadece ısırıyor. uykuya dalmamız herzaman problemdi ancak uykuya dalınca da sabaha kadar uyur sadece emmek için uyanırdı. şimdiyse uykusunda bsürekli mızıklanıyor ve bir türlü uykuya dalamıyor. saatlerce uüraşıyoruz.diş mi çıkartıyor acaba bilemiyorum.diş etlerine bakıyorum ama anlamıyorumcok hafif bir kabarıklık var gibi.
benim ufaklık 9 aylık ama hiç diş yok. huysuz bir bebek olmaya başladı gece sık uyanıyor artık .ve emziğini ısırıp ısırıp çekiyor. ama salya falan yok hala...??????
merhaba arkadaslar,
Gecenlerde kızımın yaramaz dıslerı ne zaman cıkacak dıye agzına bakarken dişin gelicegını farkettim..ancak poz vermeye meraklı kızım bır turlu agzının fotografını cektırmeme ızın vermedı bu nedenle bızımkının durumuna benzer bır resım buldum ınternette sizinle paylaşıyorum..hemen hemen durumları aynı,pekı dısımız bu durumdayken ne zaman ne kadar sürede ]tam olarak patlar ? bebeği diş çıkarmış anneler bır fıkrınız var mı acaba?
sevgıler..
Eki Görüntüle 829046
resmin üstüne tıklayarak buyuk halını görebılırsınız bu sekılde pek de bellı degıl:)