Çocuk Hastalıkları Diş çıkarma belirtileri!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
benim kızım 3 aylık ama 1 aydır aşırı salya ve diş etlerini kaşıyor eliyle
yada onu öperken ağzıyla saldırıyor gibi resmen.
babası yani eşim 4 aylıkken çıkarmış ilk dişini.bilmiyorum yaa.
hafif ateşi vardı sabahtan.2 gündürde mamayı çıkartıyor hep.dünde 3 defa çok ishal yaptı

benim oğlum da 3 aylık ve salya akıtıyor ısırma var kızarıklık ve öksürük var ben yaşıma girdikten sonra çıkrmışım ama eşimi bilmiyorum acaba diş mi çıkarıyo bebişim?

Benim kızım 5 aylıkken arka arkaya iki alt dişini çıkardı.Şimdi 9 aylık oldu ama başka dişimiz yok.1-2 haftadır 38 in altında ateş,burun akıntısı ve diğer belirtiler var.Herhalde diş çıkaracak ama dişlerde bir belirti yok.Hadi hayırlısı bakalım.

oğlum ilk dişini 7 aylıkken çıkardı ama anca 1 ay sonra diğeri çıktı sonra üstler aynı anda çıktı..1 ay sonra bitane altten bitane de üstten aynı anda çıkardı peşinden diğer iki tanesi de çıktı yani şuan 4 üstte dört de altta olmak üzere 8 dişimiz var ama ilk 4 dişte sorun yaşamadık yan dişlerde baya huysuzdu bi gün 5 kere falan kaka yaptı çok korkmuştum sabahına da dişleri patlamıştı..iştahsızlık ta yaptı ama çok şükür ateş sorunumuz hiç olmadı ama çok mızmızdı şuanda da sanırım yine diş çıkarıyo çünkü sürekli huysuz ve her gördüğüne saldırıyo ısırıyo..normalde de günde 1 kere kaka yapardı şimdi 2 gündür 2-3 defa yapıyo ama ishal değil normal yapıyo acaba başka bişisi mi var diye düşünmedim değil..

oğlum 4.5 aylık 3 gündür çok huzursuz uyumuyo iştahı yok sanırım diş çıkarıyo altta diş yerleri beyazlaşmış 3 gündür uyumuyoruz ne kadar sürer bu huzursuzluk böyle (

diş çıkarma olayı 1 ayı buluyor bazen.bizimde üst dişimiz sıkıntı yaratıyor
altlar okadar zor çıkmadı.iştahı azaldı,sanırım kaşıkla verirken üst damağıda ağrıyor
inşallah biran önce atlatırız bu durumu

Ya benim bebeğimin salyası 2aydır yok ateş yok ishal yok ama uykudan sık ve ağlayarak uyanma ve iştahsızlık var sizce bunlar da mı diş belîrtisi saat başı uykusundan ağlayarak uyanıyor emzikle uyuyor öncedem emzik düştüğünde farketmez acıkana kadar uyurdu ne yapacağımı şaşırdım

kızım 4 aylık. yaklasık 1 aydır salyasında artıs vardı ama normal oldugunu vucudun katı gıdaya hazırlandıgını dusunduk. şimdi de sürekli ısıracak birşeyler arıyor oyuncaklarını yiyor bazen aç olmasa da meme istiyor ancak emmiyor sadece ısırıyor. uykuya dalmamız herzaman problemdi ancak uykuya dalınca da sabaha kadar uyur sadece emmek için uyanırdı. şimdiyse uykusunda bsürekli mızıklanıyor ve bir türlü uykuya dalamıyor. saatlerce uüraşıyoruz.diş mi çıkartıyor acaba bilemiyorum.diş etlerine bakıyorum ama anlamıyorum cok hafif bir kabarıklık var gibi.

merhaba kizlar. benim kizim 3.5 aylik ve 1 haftadir emmek istemiyor memeyi verdugim zamn agliyor ve memeyi issiriyor. parmagimiuzattigimda emiyor kendi ellerini emiyor. saatlerce ac kaliyor emdigi zamnda cok az emiyor bazende kusuyor. ne yapacagimi sasirdim bugun sinirlerim bozuldu cok bagirdim. sonrada uzuldum agladim. bana kustu gibiydi baya bi gulmedi. sonra sevgimi gosterince duzeldi.dis mi cikariyor acaba cok erkn degil mi

doktora gittik ve damagi gercekten sismis. dis cikartacakmis ama henuz ortada cikacak bir dis yokmus, sadece eti kabarmis. huzursuzlugu bundan yani. ancak doktor disin cikmasi 1 ayi bile bulabilir dedi. bekliyoruz artik :)

Benim bebişimde7 aylık 1 aydır dişetleri kırmızı,iştahsızdı.önceden gayet iyi gelişen çocuk kilo almadı hatta zayıfladı bende dişi çıkıyor die düşündün dr agötürdüm idrar tahlili verdik meğerse enfeksiyon varmış...antibiyotik verdi..bu tür şeyleri ihmal etmemk gerek ,bende ihmal ettim keşke daha önce dra gitseydim..

benim ufaklık 9 aylık ama hiç diş yok. huysuz bir bebek olmaya başladı gece sık uyanıyor artık .ve emziğini ısırıp ısırıp çekiyor. ama salya falan yok hala...??????

bebeğim 8,5 aylık aynen huysuz bir bebek olmaya başladı geceleri saat başı kalkıyoruz sürekli ağlıyor. şu diş çıkarmalar çok zor çook hepimize kolaylıklar diliyorum.

merhaba arkadaslar,

Gecenlerde kızımın yaramaz dıslerı ne zaman cıkacak dıye agzına bakarken dişin gelicegını farkettim..ancak poz vermeye meraklı kızım bır turlu agzının fotografını cektırmeme ızın vermedı bu nedenle bızımkının durumuna benzer bır resım buldum ınternette sizinle paylaşıyorum..hemen hemen durumları aynı,pekı dısımız bu durumdayken ne zaman ne kadar sürede ]tam olarak patlar ? bebeği diş çıkarmış anneler bır fıkrınız var mı acaba?
sevgıler..

resmin üstüne tıklayarak buyuk halını görebılırsınız bu sekılde pek de bellı degıl:)

Son düzenleme:

2 ayı buluyor cıkması tam olarakk .. bızımdde azı dısler gelıyor sıkıntımız var ama bunada sukurr ıns kolayca cıkarır yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…