Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
diş patlaınca yeri kırmızı kan toplamış gibi mi olur.kızım durmuyor diş yeri nokta gibi kırmızı
evet canım şişer ve kırmızı olur patlayıp içinden dişi görünecek.
şişmedi ama kırmızı olmuş nokta gibi
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
bizde hiç öyle olmadı şişti ama kızarıklık olmadı olmuyoda ama olabiliyomuş demek ki
bizde hiç öyle olmadı şişti ama kızarıklık olmadı olmuyoda ama olabiliyomuş demek ki
canım oğlunu her dişi çıktığında ağlıyor zorlanıyor mu yoksa ilk diş mi böyle oluyor
bizde de kizarma olmadi,cok fazla aglama da olmadi sadece biraz istahsizdi
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
her diş çıkarken uykular daha beter hala geliyo zaten habire kalkıyo ama çıkarken kötü oluyo bi de çığlık çığlığa ağlıyo ödüm patlıyo herseferinde eyvahedigeldismile
her diş çıkarken uykular daha beter hala geliyo zaten habire kalkıyo ama çıkarken kötü oluyo bi de çığlık çığlığa ağlıyo ödüm patlıyo herseferinde eyvahedigeldismile
ya aynen sabhtan beri çıkmamasına rağmen çığlık atıyor resmen hiç böyle ağlamazdı..ne zaman çıkar ki.çıksa da rahatlasak.çıkartırken ne yapar acaba:1shok: eşim başka birşeyi mi war acaba diyor.iştahsız bi de eee yani diştir diyorum.gaz problemi de geçti çok şükür artık.
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
beyazlaşma falan oluyo bizim öyle olunca 2 günde çıkıyo ama her bebekte öyle olmuyo sanırım ama inşallah bikaç güne çıkartır rahatlar bebişin bizde iştah hiç yok

gazda hala devam

of of çok dertliyim çok
beyazlaşma falan oluyo bizim öyle olunca 2 günde çıkıyo ama her bebekte öyle olmuyo sanırım ama inşallah bikaç güne çıkartır rahatlar bebişin bizde iştah hiç yok

gazda hala devam

of of çok dertliyim çok
ya inşallah çıkar canım.çok bağırdı bugün.yıktı ortalığı..bi de eşimde yok..burdan da sormasam diş nasıl bişey nerden bilecem:1shok: annem 30 a yakın sene geçti unuttum diyor:1closedeyes:
ben gazı devam edeck sanırım diyordum ama 2 hafta önce kesildi çok şükür.şimdi çalışıyor barsaklar..
diş patlaınca yeri kırmızı kan toplamış gibi mi olur.kızım durmuyor diş yeri nokta gibi kırmızı
canım benim kızım 2 diş cıkardı hiç kızarma olmadı. beyazlama oldu. en yakın belirti damağında beyaz bir çizgi oluşması sanki kesik gibi o çizgi belirince 2 gün içinde cıkıyor.
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
ya inşallah çıkar canım.çok bağırdı bugün.yıktı ortalığı..bi de eşimde yok..burdan da sormasam diş nasıl bişey nerden bilecem:1shok: annem 30 a yakın sene geçti unuttum diyor:1closedeyes:
ben gazı devam edeck sanırım diyordum ama 2 hafta önce kesildi çok şükür.şimdi çalışıyor barsaklar..
çıkar canım çıkar iyice acıtıyo canını artık demekki ondan bağırıyodur benim annemde unuttum diyo :) biz çıkartıyoruz habire gaz çıkartamama gibi bişey yokta yetmiyo işte çıkarttıkça çıkartası geliyo bizde gazdan kurtuluruz inşallah sizde diş çıkartıp rahatlarsınız inşallah
2 kız anasi:)
Kayıtlı Üye
vaveylacim kızarir siyahlaşır beyazlaşır her bebegin kendine özgü diş çıkarma belirtileri olur..mesala benim kızımın kızarir ve şişlik olurdu..birde tam patlamaya yakın siyahlaşır gibi olurdu hafif bir şekilde..ama sana şunu söylim canim 1 ayida bulabiliyor dişçıkarma evresi..dedim ya her bebegin kendinde özgü diyee..uykusuzluk iştahsizlik,ishal yada kabızlık.huysuzluk.v.s en belirgin özellikleri..
endişe edilecek bir durum yok merak etme canm..
Bizimkinde kesik beyaz çizgi 2 aydır var. Birkaç haftadır da 3 tane beyaz nokta var tam diş köşelerinde. Kaşınmaya 2,5 aylıkken başlamıştı. Ben artık ümidi kestim, oğluma "sen 20 yaşına geleceksin hala bu damaklarını kaşıyacaksın" diyorum:)
vaveylacim kızarir siyahlaşır beyazlaşır her bebegin kendine özgü diş çıkarma belirtileri olur..mesala benim kızımın kızarir ve şişlik olurdu..birde tam patlamaya yakın siyahlaşır gibi olurdu hafif bir şekilde..ama sana şunu söylim canim 1 ayida bulabiliyor dişçıkarma evresi..dedim ya her bebegin kendinde özgü diyee..uykusuzluk iştahsizlik,ishal yada kabızlık.huysuzluk.v.s en belirgin özellikleri..
endişe edilecek bir durum yok merak etme canm..
off bir ay mı..ya bu arada dünkü kırmızılık gitti
annem yaptıkları batıl birşey war ondan bahsetti çabuk çıkar diye denesem mi kikaydirigubbakcemile3 buğday mısır falan diyor
ya inanmıcaksın ama benim kızın iki dişi çıkmıştı altta diş buğdayını yapalım eylencesine dedik kafasından falan serpiliyo ya bir ay bile olmadı beşimcisi yolda benimkide yeri beyezlar öyle çıkar soguk uygula diş yerlerine ben havuç veriyorum dolapta mendil bekletp soguk suya batırıp masaj yap çok rahatlatıyo kolay gelsin
ya inanmıcaksın ama benim kızın iki dişi çıkmıştı altta diş buğdayını yapalım eylencesine dedik kafasından falan serpiliyo ya bir ay bile olmadı beşimcisi yolda benimkide yeri beyezlar öyle çıkar soguk uygula diş yerlerine ben havuç veriyorum dolapta mendil bekletp soguk suya batırıp masaj yap çok rahatlatıyo kolay gelsin
canım söyler misin nasıl yaptınız diş buğdayını:dance: ben de yapcaaaaammm
yarmalık buğday nohut haşla üzüm istdigin kadar kuru yemiş daha zengin olsun diye fındık ceviz tarçın öyle güzel oluyoki bunları karıştır dağıt bi kaç komşuya bebegi oturt önüne altın tarak cüzdan ayna para kalem koy ilk elini neye atıyo bak başından serperken bu karışımı hem eylenceli hep adet olmuş işte ama bu ilk dişi çıkınca yapılıyo umarım yardımcı olmuşum dur
benim kızım ilk cüzdana eli git ti çok eylendim zengin olcak diye eskiden komşular küçük hediyelik koyarlarmış diş bulguru dagıtılın ca şimdi kamladı bu adetler
off bir ay mı..ya bu arada dünkü kırmızılık gitti
annem yaptıkları batıl birşey war ondan bahsetti çabuk çıkar diye denesem mi kikaydirigubbakcemile3 buğday mısır falan diyor
vaveylacım benim oğlumda dün acayip ağladı beslemeye çalıştım olmadı gezdirdim susmadı altını açtım yok. en sonunda calgel sürdüm. biraz sakinledi ama alt diş eti nde minik nokta gibi bir şey gördüm. artı bıktım kontrol etmekten diş geldi mi diye o yüzden umursamadım. bu sabah eşime dişi artık çıkacak galiba bir baka bakalım dedim. bir baktık ki dişi baş vermiş. :teytey:
anneannesine gittik bugün oda kontrol etti üstten de geliyor dedi. ben tabş önce alt dişler çıkar diye üste hüç bakmamıştım. ben de kontrol ettim evet üstten de geliyor ikisi de sağ tarafta :)
fakat diş sıkıntısı bir ayı aşkın süredir vardı. neyse bakalım diğerleri de sağlıkla gelir inşallah.
umarım siz de en kısa zamanda çıkarırsınız dişlerinizi. bebişler siş çıkarıyor bizi daha beter sıkıntısı tutuyor vallahi.