• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi dis cikarirken

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bizim en büyük sıkıntımız geceleri sürekli ağlaması oluyor, 5 aylıkken başladı şuan 9 aylık hala devam ediyor, haftada 1 2 gece rahat(bunada şükür) onun dışında sürekli huysuz geceleri mama istemiyor, kucakta gezmeylede susmuyor sürekli ayağımda sallıyorum mecburen. salya, arada ishal, herşeyi kemirmesi ve iştahsızlık da had safada. bütün dişler çıkıncaya kadar böle devam edecek gibi görünüyor

bende kızımda iken aynı şeyleri yaşadım sizin gibi 5 aylıkken başladı hepsini çıkarana kadar devam atti huzursuzluğu ama şimdi 5 yaşında şimdi ise 10 aylık oğlum var ama ne diş var nede belirtileri ne yapacağım bilmiyorum

ayy sormayın benimde oğlum 5 aylıktan beri çıkarıyor deyim yerindeyse bizde onunla çıkarıyoruz gibi
huysuzluklar salyalar arada acillere düşüşler iştahsızlıklar yani çocuk bir gün iyiyse 3 gün ishal yada kabız resmen
şimdi 9 aylık 6 diş çıkardı ve çok hızlı çıkarmasının acısını yaşıyor yavrum minicik bedeniyle napalım hepsinde olmaz ama aynı şeyler ya çocuk büyür ağrı eşiği değişir zamanla yani bu son dişler ve ilk dişleri arasında bile farkediyor zamanla kolaylaştığı

ayni bizde de iste.5. ayin basinda basladi belirtiler kizim 6 aylik oldu hala ne dis var nede disten bi eser.artik süphelenmeye basladim baska bisey mi var acaba diye.

oğlum 2 aylıkken salyalar başladı. şimdi 5 aylık 2 gün önce il dişimiz çıktı. ben bu dönemden korkuyodum ama çok şükür ilkini koay atlattık. hafif iştahsızdı bide diş etinde bi kızarıklık görmüştüm. yerdeyken baktım dişliği kemirirken(önceden kemirmez emerdi) bastı çığlığı sonra elime saldırdı bi baktım elim acıyo.

ama dün gece çok huzursuzdu benim sormak istediğim diş patlayıncaya kadarmı sorun çıkarıyor. yoksa patladıktan sonra ilerlerkende sorun çıkarıyormu.

cvp verirseniz çok seviniri acaba yeni dişmi çıkarıyo diye düşünüyorum. azınıda açmıyoki göriyim

merhaba. benim oğlumda 5 aylık belirtilerimiz başladı sanırım. çok huysuzlanmaya başladı. salyası zaten hiç durmuyo. dişlik aldım ama sanki kemirmiyo emiyo gibi, ama daha bilmiyorda olabilir, öğrenicek, ateşi olmuyo çok şükür ama sizinde söylediğiniz gibi ishal oluyo son zamanlarda sanırım yakında bizimde dişimiz çıkıcak gibi..

benim oğlum sekiz aylık bir tane dişimiz çıktı. diş çıkarma dönemimiz çok sıkıntılı geçmedi. 6 aylıkken elleri sürekli ağzındaydı arada huysuzluk yaptı. 7 ayımızı doldurmamıza iki gün varken ilk dişimizi gördük. diş çıkmadan önce bir hafta boyunca ishal oldu ama huysuzluk yapmadı.
huysuzluğu diş patladıktan sonra yaptı.
yanlız bizim dişimiz yamuk niye bilmiyorum kontrolde doktor ne diyecek bakalım.

Back