Diş çıkaran huysuz bir bebek ,ella faciası ve üstune muhtemelen domuz gribi😔

Ella konusunda farkli uzman görüşleri de var emzirmeye ara vermek hususunda. Bir iki farkli uzmana sorun derim.
Iste söz konusu bebek olunca bilemedim ben de ,bir gün sonra bile emziren kişiler okudum ama ben yapamam herhqlde

Iste söz konusu bebek olunca bilemedim ben de ,bir gün sonra bile emziren kişiler okudum ama ben yapamam herhqlde
Bebişe üzüldüm ama yapacak bir sey yok.
Memeyi hatırlamasın diye uzak durmayın sık sık kucağınıza alın kokunuzu alsın derim. Memeden birden uzak kalmadi travmaya dönüşmesin. Gecmis olsun.

Bebişe üzüldüm ama yapacak bir sey yok.
Memeyi hatırlamasın diye uzak durmayın sık sık kucağınıza alın kokunuzu alsın derim. Memeden birden uzak kalmadi travmaya dönüşmesin. Gecmis olsun.
Teşekkür ederim olmazsa biberonu meme ile temas ederek içireyim umarim iyice sinirlenmez

Biberon kabul etmiyorsa sırınga ile az az agsina sikıp kı verseniz ya da kasikla. 1 hafta zor geçer. Kac aylik yazmamis misiniz ven mi kacırdım

ellayi kesin olarak kullanın ve emzirmeyin
bu hafta zor geçer haklısınız ama bir bebek daha olursa olacakları düşünün
bu riski almaya 1 hafta rahatlık için asla değmez.

Biberon kabul etmiyorsa sırınga ile az az agsina sikıp kı verseniz ya da kasikla. 1 hafta zor geçer. Kac aylik yazmamis misiniz ven mi kacırdım
9 aylik ,iyi ki biberon alıyor en azından

ellayi kesin olarak kullanın ve emzirmeyin
bu hafta zor geçer haklısınız ama bir bebek daha olursa olacakları düşünün
bu riski almaya 1 hafta rahatlık için asla değmez.
Aynen biz de esimle ayni şeyi düşündük boyle bir riske giremeyiz, hemen bir saat içinde aldim ilaci zaten

Yani geçmiş olsun mama verin artık yapicak bişey yok bir haftaya temizlenir. Umarım gripte olmamissinzidir çok ağır geçiyor.

Yani geçmiş olsun mama verin artık yapicak bişey yok bir haftaya temizlenir. Umarım gripte olmamissinzidir çok ağır geçiyor.
Sormayın her yerim sızlıyor uyuyamıyorum da oyle yatıyorum, bari sabahtan hastalansaydim en azindan ella ya gerek kalmazdı

Sormayın her yerim sızlıyor uyuyamıyorum da oyle yatıyorum, bari sabahtan hastalansaydim en azindan ella ya gerek kalmazdı
Yani keşke dicemde oda olmicak ama bir an önce doktora gidin ilaç baslansin bebise mama verirsiniz bişey olmaz. Bol bol bal limon içine zerdeçal zencefil karışımı yapıp yiyin.ha narda

Yani keşke dicemde oda olmicak ama bir an önce doktora gidin ilaç baslansin bebise mama verirsiniz bişey olmaz. Bol bol bal limon içine zerdeçal zencefil karışımı yapıp yiyin.ha narda
Cok teşekkür ederim ,cok degisik bir pazar oldu bizim için, sağolsun esim hem benimle hem bebekle ilgileniyor ,yüklendikten hepsine bakalım

Bende emzirirken aynı problemi yaşadım 12 saat bekleyip emzirdim.O kadar çok yorum varki kaç saat emzirilmeyeceğime dair araştırdım ve bana en mantıklı geleni yaptım. Emen bi bebeğin bir hafta ayrı kalması çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…