Dış cephe boyarken camlar...

belllma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
1.106
1.884
158
Merhaba hanımlar..başlıktada belirttiğim gibi dış cephe boyası yaptırıyoruz.daha önceki boyaları bile arıtamamışken şimdi yeniden batacak.streç film işe yararmı sizce.yapışırmı yada boyayı çıkarmak için bildiğiniz bir yöntem varmı

canım kağıt bantlar var ondan dene sökmeside takmasıda cok kolay yara bandı gibi düşün :)

Aa cok sagol.boyle biseyin varligindan bile yoktu haberim

canım ama sıcakta atarmı onu bilemedim ama biz ewdekı kapılar ve pencereler için kullanıyoruz cok pratik :)

al resmını cektim :) inceside var bunun :) hanı klasık parabandı gıbı olan :)

Eklentiler

• $14052014966.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 124
Bu kağıt bantlar güneşte beklerse oldukları yerde kuruyup çıkmıyorlar,bu sefer kazımak zorunda kalma.Camları açmayacaksan iskele kurulduğunda camlara naylon gerebilirsiniz.

canım ama sıcakta atarmı onu bilemedim ama biz ewdekı kapılar ve pencereler için kullanıyoruz cok pratik :)

al resmını cektim :) inceside var bunun :) hanı klasık parabandı gıbı olan :)

Ay evet yaa..resmini görmeden düşmedi jeton
Badanada kullanmıştık bizde bu banttan.çok sağol

Bu kağıt bantlar güneşte beklerse oldukları yerde kuruyup çıkmıyorlar,bu sefer kazımak zorunda kalma.Camları açmayacaksan iskele kurulduğunda camlara naylon gerebilirsiniz.

Yok açmıycam kullandığım kat değil zaten.camlara dediğiniz gibi poşet geçireyim,pimapen kısmada bant yatıştırırım .pimapenlerin yapışkanlarını sökebilmek için resmen anam ağlamıştısonradan öğrendimki saç kurutma makinesiyle ısıtıp öyle çıkartınca kolay oluyormuş
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…