- 2 Şubat 2019
- 187
- 30
- 34
- Konu Sahibi cheescakevesufle
Merhabalar. Müstakil bir evde ve yazlık bir beldede oturuyoruz. Evimizin dış cephesinin rengi iyice kaçtı artık pembeden siyahlaşmaya başladı bakım gerekiyor. Yakın bir zamanda ailemden birini kaybettim. Evde artık erkek bir birey yok. Maddi durumumuz da çok iyi değil ve ayrıca yas sürecini zor geçirdiğim için bir meşguliyet de olsun amaciyla ben mi boyasam diye dusundum. Ama hicbir fikrim yok ne yapilcagina dair. Direkt boyayi alip iki kat ruluoyla boyamak yeterli mi? Mukemmel bi sonuc olsun istemiyorum zaten temiz ve bakimli olmasi yeterli. Bu konuda bilgilerinize ihtiyacim var. Simdi kendi evimizin ve renk olarak begendigim bi iki ev fotografi paylasacagim. Bastaki bizim evden bir cephe. Sarı tonlarini ben cok seviyorum ama cirt limon sarisi gibi degil de daha tok duran koyu sarilar hosuma gidiyor fotograftaki gibi. Koyu gul kurusu pembenin daha canli ama yine cirt olmayan tonlarini da seviyorum. Beyaz ikliminden dolayi gitmez diye dusundum gri gibi soguk renkleri de sevemiyorum is cephede. Renk onerileri, marka onerileri verebilirsiniz. Mesela yaklasik kaç litre boya gider, suyla inceltmek gerekir mi siz daha onceden boyadiniz mi tecrubelerinizi de paylasabilirsiniz.