- 27 Ağustos 2016
- 187
- 118
- 53
- 28
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
Arkadaşlarlar kök diş çekimi sonrası yüz çöker mi?yaşayan var mı?yüzde dişim oluyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 20 lik disimi cektirdim.Arkadaşlarlar kök diş çekimi sonrası yüz çöker mi?yaşayan var mı?yüzde dişim oluyor mu?
Kalıcı bir değişiklik olmadı demi?Canım ben çektirdim ignedenmi bilmiyorum agzım Yamuldu birgün sürdü düzeldi sonra
Önceden beri mi öyleydi yoksa diş çekiminden sonra mı öyle oldu :-( hani olur ya diş çekilmiş yaşlıların yüzü çökük oluyor benim yüzüm çok zayıf zaten korkuyorum diş çekiminden sonra iyice çökecekBen 20 lik disimi cektirdim.
Yuzumun bir tarafi , diger tarafa gore cokuk sanki.
yani bir yanagim diger yanagimdan buyuj
Normalde yüzünüz nasıl dolgun mu benim yüzüm küçük ve zayıf korkuyorum çekildikten sonra iyice çökecekalt çeneden 2 tane 20 ilk çektirdim dışarıdan bi değişme olmadı
Yok canım olmadı çok korkmuştum bende çok zor çektirmiştim ondanmı ignedenmi bilmiyorumKalıcı bir değişiklik olmadı demi?
Normalde yüzünüz nasıl dolgun mu benim yüzüm küçük ve zayıf korkuyorum çekildikten sonra iyice çökecek
Çıkmış dişi çektirmeyi düşünüyorum alt dişlerden azı dişlerindenSiz çıkmış diş mi çektireceksiniz yoksa ameliyatlı şekilde mi olacak?
Ay canım benim çok teşekkür ederim verdiğn bilgiler için46 kiloyum yüzüm dolgun değildir
Ve küçüktür aynı sizin gibi
Ama gömülü iken çektirdim dişleri yani daha çıkmamışlardı
Üstten de azı dişimi çektiler onda da yüzümde bi değişme olmadı
Teşşekür ederim bu aradaaYok canım olmadı çok korkmuştum bende çok zor çektirmiştim ondanmı ignedenmi bilmiyorum
cektirdikten sonra oyle olduÖnceden beri mi öyleydi yoksa diş çekiminden sonra mı öyle oldu :-( hani olur ya diş çekilmiş yaşlıların yüzü çökük oluyor benim yüzüm çok zayıf zaten korkuyorum diş çekiminden sonra iyice çökecek
Yaa demek öyle benden bundan korkuyorumcektirdikten sonra oyle oldu