E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
dis doktoruna gitme korkusu sanirim cogumuzda vardir nasil yanebiliriz bu korkuyu disim agriyorda ama ne yapiyim cok korkuyorum korkak seyim istee:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm valla bende çok korkuyorum hatta doktorla kavga ediodm adam bıkmştı benden o dereceydi ben yenemedm korkumu dişlermde yine problem var ama gitmeyi düşünmüorm napçam bunuda hiç bilmiorm...CADIARZU
bende çok korkardım ama alıştım artık çünkü diş ağrısı daha berbat:teselli:
35 yaşına kadar bende korktum bu yüzdende çok acı çektim, sonunda annemin dişçisi (annemle birlikte planlamışlar) beni yoldan zorla çevirerek dişçi koltuğuna oturttu, sadece bakıcam dedi, sonrada çekiç, tornavida, kerpetenden oluşan aletleri gözümün önüne koydu, "bu ne??" dediğimde kullanacağım aletler bunlar ben diğer dişçilere benzemem dedi. İşte o anda bende tüm sinirler boşaldı gülmekten gözlerimden yaş gelmişti. Sağolsun dişçim sayesinde artık hiç korkmadan dişçi koltuğuna oturuyorum, öyle gırgır bir adamki anlatamam, çocuklarda korkmuyorlar asla dişçiden. Sanırım iş doktorda bitiyor.
dis doktoruna gitme korkusu sanirim cogumuzda vardir nasil yanebiliriz bu korkuyu disim agriyorda ama ne yapiyim cok korkuyorum korkak seyim istee=(
dis doktoruna gitme korkusu sanirim cogumuzda vardir nasil yanebiliriz bu korkuyu disim agriyorda ama ne yapiyim cok korkuyorum korkak seyim istee=(