• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis cekimi korkusunu nasil atabiliriz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
dis doktoruna gitme korkusu sanirim cogumuzda vardir nasil yanebiliriz bu korkuyu disim agriyorda ama ne yapiyim cok korkuyorum korkak seyim istee:roflol::roflol:

cnm valla bende çok korkuyorum hatta doktorla kavga ediodm adam bıkmştı benden o dereceydi ben yenemedm korkumu dişlermde yine problem var ama gitmeyi düşünmüorm napçam bunuda hiç bilmiorm...CADIARZU

cnm valla bende çok korkuyorum hatta doktorla kavga ediodm adam bıkmştı benden o dereceydi ben yenemedm korkumu dişlermde yine problem var ama gitmeyi düşünmüorm napçam bunuda hiç bilmiorm...CADIARZU

haklisin ya bende inanilmaz derecede korkuyorum
cok aciyor
bende esimle bir kere gittim adamin elini bile tuttum yapmasin diye ayy ne komik haldeymisimdir =)
cok ama cok ugrastii eee benim gibi korkagin diside ne haldeymistirde artik gitmistir orasinida siz dusunun
o disim curumeye tam 4yil once baslamisti her agridiginda morfinle uyusturdular mutlaka bir hafta sonra gel absesi iner cekeriz dediler ama ben agri gidince gidermiyim hic doktora ee gitmeye gitmeye disten haric dis etim curumus =) ee artikin mecburenm gittim simdi yine agriyor napicam bilmiyorum yaff

bende çok korkardım ama alıştım artık çünkü diş ağrısı daha berbat:teselli:

bende çok korkardım ama alıştım artık çünkü diş ağrısı daha berbat:teselli:

ayy ne biliyim yaa olsun olsun dis agrisini morfinle biseyle atlatiriz dermisim ondan sonrada son asamada doktor bile kurtaramaz ayyy allah korusun yawww
hatta bir dis doktorundan dinlemistim
disteki o mikroplar bogaza iniyormus bir sureden sonra dahada buyuk sorunlar cikiyormus bunlari birde biliyorum ama yinede korkuyorum doktordan

35 yaşına kadar bende korktum bu yüzdende çok acı çektim, sonunda annemin dişçisi (annemle birlikte planlamışlar) beni yoldan zorla çevirerek dişçi koltuğuna oturttu, sadece bakıcam dedi, sonrada çekiç, tornavida, kerpetenden oluşan aletleri gözümün önüne koydu, "bu ne??" dediğimde kullanacağım aletler bunlar ben diğer dişçilere benzemem dedi. İşte o anda bende tüm sinirler boşaldı gülmekten gözlerimden yaş gelmişti. Sağolsun dişçim sayesinde artık hiç korkmadan dişçi koltuğuna oturuyorum, öyle gırgır bir adamki anlatamam, çocuklarda korkmuyorlar asla dişçiden. Sanırım iş doktorda bitiyor.

35 yaşına kadar bende korktum bu yüzdende çok acı çektim, sonunda annemin dişçisi (annemle birlikte planlamışlar) beni yoldan zorla çevirerek dişçi koltuğuna oturttu, sadece bakıcam dedi, sonrada çekiç, tornavida, kerpetenden oluşan aletleri gözümün önüne koydu, "bu ne??" dediğimde kullanacağım aletler bunlar ben diğer dişçilere benzemem dedi. İşte o anda bende tüm sinirler boşaldı gülmekten gözlerimden yaş gelmişti. Sağolsun dişçim sayesinde artık hiç korkmadan dişçi koltuğuna oturuyorum, öyle gırgır bir adamki anlatamam, çocuklarda korkmuyorlar asla dişçiden. Sanırım iş doktorda bitiyor.

:Roflol::Roflol::Roflol:ay allahda seni güldürsün emi bende zannettim ki disini oylece cekiverdiler icimi buz kesti sanki ayyy allah iyiligini versin emi yaa

fdfdfdfef1.gif

atlatılacak bısey deıl.aletlerın cıkardıgı sesler kerpetenler sevımlı olmayacagına gore.:1no2:

dişçi fobisi bende oğlumun doğumundan sonra başladı.9aylıkken :emir_bebek:oğlum için kurumun dr gittik,o sırada eşim dişçiye selam verdi ve benim sorunumu anlattı kadın gel bakalım dedi bende tıpış tıpış gittim.oturdum baktı ben emzirdiğimi söyledim.tamam bakıcam dedi bir güzel dişimi oymaya başladı ayyyyy hala tuhaf oluyorum.uyuşturmadan bir güzel oydu içinede ilacı koydu:1shok: o kaadar canım yandıki kadını gördükçe hala yaptığı geliyor aklımaKötü Kazen dişlerim için dr gitmem lazım ama o korkuyu atlatamıyorum:çok üzgünüm:

dis doktoruna gitme korkusu sanirim cogumuzda vardir nasil yanebiliriz bu korkuyu disim agriyorda ama ne yapiyim cok korkuyorum korkak seyim istee=(

arkadaşlar ben kırk yaşındayım ve bu yaşa kadar hiç diş dr gitmemiştim ve cesaretimi toplayıp diş fakültesine gittim 20 lik dişin çekilmesi gerektiğini söylediler korka korka oturdum ve çekende öğrenciydi hiç ama hiç anlamadım ve dedim ki diğer tedavi olacak dişide çekin inanın korkacak bişi yokmuş zamanla ağız kokusu yapıyo sağlığımızı bozuyo bi an önce gidin hepinize geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar şu anda yüzüm şiş dişim apse yaptı ben de iğneden korkuyorum tabancalı yöntem falan var diyolar ama bilmiyorum ya çok korkuyorum.Daha önce bir kez diş çektirdim o da dişçi kovucaktı beni nerdeyse.Şu diş sorunlarımdan bir kurtulsam ne isterimki.:1no2:

bende çok korkarım hatta tansiyonum çıkar korkudan koltuga oturur ve hemen gözlerimi kapatırım aletleri görmemek için içimden çok ca dua ederim . işe yarıyor ama tavsiye ederim

bende bugüne kadar çok korkuyordum hatta öyleki dişci koltuguna her oturdugumda bayılma derecesınde fenalaşıyordum ..senağlama

bir gun eşimin annesi aile dişcileriymiş kendi dişleri için doktoruna gıttı bende yanında eşlik etmek için gittim neyse benı oyuna getırıp o koltuga oturttular
adam dişlerime baktı bırkaç diş dolgu yapılması lazım dedı ben tabı bir panık oldum yalvar yakar bugun gıdıyım yarın gelıyım ..dıyorum kesın gelıcem şuan hazır degılım dıyorum ( ah o koltuktan bır kalksam adamımı atmam yanı ) :roflol:
neyse adam korktugumu anladı bır tanesını yapayım eger acırsa gelme bır daha dedı ben korka korka yaptırdım bır tanesını ama arkadaşlar hiç birşey hissetmedim hatta ertesı gun 3 tane aynı anda yapıldı cok kısa bır surede ve ufacık bır acı dahı hıssetmedım hatta adama bıttımı 3tane yapıcaktınız dıyorum megerse yapmış bıle
ama o güne kadar dişci lafı duysam içim garıp oluyordu .ve anladım kı bu bırazda doktor ıle alakalı bır durum çünkü benım korkumun sebebi küçükken dişime dolgu yaparak benı bas bas bagırtan (dişimi uyuşturamadı sanırım) doktordu ..

dis doktoruna gitme korkusu sanirim cogumuzda vardir nasil yanebiliriz bu korkuyu disim agriyorda ama ne yapiyim cok korkuyorum korkak seyim istee=(

slm gülsemincim geçmiş olsun cnm aynı dert bendede var 20 lik dişim azdı antibiyotik içiyorum ağzımı açamıyorum ağrısından aslında bir an önce aldırmam gerekiyor ama çok tırsıyorum açıkçası bir yöntem bulursan banada bildir cnm.

işin komiği hem kaynım hemde altim diş hekimi hemde çok hasaslar vede elleride çok hafif ama gel görki problem bende çok korkuyorummmmmmmm

öptüm cnm görüşürüzzz

ben de cok korkuyorum 1 şubata randevu aldım tam 15 tane dişimin yapılması gerekıyor 4 tanesı ön diş ve daha önce ön dişlerime dolgu yaptırdıgım için acısını biliyorum. dişçinin koluna yapışıyordum, adam benle cebelleşmekten elındekı altei kullanamıyordu. bakalım şimdi ne yapcam ama korkunun ecele faydası olmuyor....

Bende dun disimi cektirdim bende panik atak var acaba ölurmuyum disimi cekerken korkusu vardi doktorum bi igneyi vurayim kendinibkotu hissedersen cekmem dedi ve vurdu huc acimadi igne olurken sonra kendimi dinlemeye basladim evt semra kotulesiyomusun eveett derken baktimki agzimin uyusmasi disinda hicbir anormallik yok veee cektirdim hic bir sey hissetmedim cok şukur :KK49:

Back