dış çekim fotoğraf fiyatları

teşekürler aslında çevredeki insanların izlemsi fln rahatsız olunan bir durum sanırım ıhlamur kasrında yeşillklerin arasında çekilicez fotoğraflarımızı

1000 lira mı???

biraz daha para verir profesyonel makina alırım daha iyi

bence dugun ozel bi gun ve dugun sonunda size kalan sadece fotograflar..O yuzden boyle ozel bi gun icin 1000 tl bence cok fazla bi ucret degil..Profesyonel makinaya sahip olmak yeterli degil bence, bizimki yarı profesyonel ama cok da iyi cekim yaptigini soyleyemicem..Cekim kurgusu da onemli kesinlikle..Her makinasi olan fotografci olurdu o zaman..

mersinde düğün hikayesi + dıs cekim istanbulda sadece dıs mekan cekimi 1.300 vermiştik ankaradan gelmişti fotografcılar hersey içindeydi

o ankaradan fotografcilar tanidik oldugu icinmi fiyat öyle uygundu yada herkes le beraber calisiyorlarmi?
fotografci bilen bana lütfen iletisim bilgilerini yollayabilrmi?

eğer sorunuz banaysa tanıdık deiller netten araştırdım buldum para kaygısı olmayan çok içten ve profesyonel fotografcılar ödülleri var ama onları söylerken bile utanıyorlar kendilerini övmek istemedikleri için çok başarılı bir çift

tatlım istanbul gaziosmanpaşada avrupa colour 950 tl istiyor büyük boy albüm yapıyor 2 tane ailelere alüm yapıyor cd yapıyor.. ve dijital çerçeve veriyor.. istersen bi arasor..
bende nişan fotolarımı arkadaşımın profesyonel makinası ile pierlottide çekildim. süperdi...

ben adanada yaptıracam ve 1.000 tl dediler dış çekim ve panaromik albüm yapılacak çok süper gözüküyor tavsiye ederim.

Benim gibi öğrenci birilerini bulmaya çalışın bence ben dış mekan çekimini 650 ye yapıyorum örneğin, ,izmirde bu fiyatta ağustosta istanbula gelicem gene aynı fiyatı veriyorum yani.. Bir de şey dikkat edin fotograf size nasıl verilecek kaç tane olacak, bence en önemli nokta bu:1rolleyes:

bn 500 e anlaştım. 45-50 pozluk bi albüm 2 tane 40lık aile albümü bi büyük çerçeveli poz. 40 tane elden akrabalara verilmek üzere. bi video cd. albüme ayaklık.

kızlar bende dış çekim yaptırıyorum 700anlaştım ama şöyle düşününce cok gelmişti burda okuduklarımdan sonra fiyat gayet iyi

değilmi?

Bizde Maslak kasrında dış çekim yaptırdık.Arkadaşımızın abisi çekti fotolarımızı 1 Tahta çantalı panoramik albüm verdi 3 tanede çerçeveli resim ve yaklaşık 300 resim bulunan cd verdi 550tl ye yaptı hepsini

Back