Dış Çekim Fiyatları

kelebek prenses

Sen Benim Şarkılarımsınn
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
123
83
103
Merhabalar

Benim 25 mayısta nişanım var. Mekandı, kıyafetti derken sıra fotoğrafçı aramaya geldi. Fotoğrafçının çektiği fotoğrafların kalitesi kadar fiyatları da bizi ilgilendiriyor malesef. Ben yaklaşık 16-17 yerden fiyat aldım ancak bizim bütçemizi aşıyor. Gerçi daha uygunu bulunamadığı takdirde yapacak birşey kalmıyor. Mecbur biriyle anlaşma yapılacak.

Demem o ki herkes aldığı fiyatları ya da kendi anlaştığı fotoğrafçıların paket içeriklerini ve fiyatlarını yazsa birbirimize yardımcı olsak ne güzel olurdu

Merhaba geçen yıl 25 Mayıs'ta ben sözlenmiştim :))))bu yaz benim de nişanım olacak Izmirde fiyatlar 1000den başlıyor 5000e kadar gidiyor. Eğer izmirdeysen ben Özer Bahçalı ile anlaştım gayet güzel çekiyor.Fiyatı da 900 1000 civarı nişan için

nerede olacak nişan canım hangi şehirde? ona göre tavsiye edelim.

Canım kalitesine güvendiğim 2 kişi var, kaliteleri gerçekten iyi, bütçen ne kadar acaba birisi özgür photohraphy 750 TL birisi nişanı bana özel 555-600 TL Ye çekmişti oda Batınberk Cengiz , Batınberk kendinin reklamını yapamıyor sanırım ama istersen fotoğraflarını göndereyim, kendi fotoğraflarımı :)

Son düzenleme:

Şuan bir yerle bir görüşme halindeyim eğer olmazsa senden tekrar bilgi alırım. Çok teşekkür ederim

ben özelden msj atamıyorum batınberkin telini banada verebilir misiniz teşekürler

Merhabalar,

Bende profesyonel fotoğrafçılık yapmaktayım. Dilerseniz konu hakkında yardımcı olabilirim

Canım bizin paketimiz tüm gün hikaye çekimi 850 tl içinde panaromık albüm seti var, dış mekandan daha emın değiliz bir sürü seçenek yolladılar ama çamlıca tepesini düşünüyoruz bakalım inşallah seçicez onuda

Hayırlı olsun bulmuşun ne güzel. Kiminle anlaştın

Bende nişanlığımın bitmesini bekliyorum Amin inşallah bende en kısa zamanda bulurum

bende bir kaç aydır karar veremiyodum 3 kişi arasında kalmışdık en son serhan budak la anlaşdık fiyat konusundada oldukça yardımcı oldu paket içeriğide bizi tatmin etti açıkçası , tek endişemiz akşam 7de çekim yapabilcez şehir dısından geliceğiiz için inşallah hava kararmadan tamamlayabiliriz.

Hayırlı olsun arkadaşım facede bulduğum bir linki paylaşıyorum. Fiyatlarına bir bak derim
Düğün hikayesi çekimleriniz için erken rezervasyon yaptırın
% 25 avantajlı fiyattan yararlanın.
Düğün hikayesi paketlerimizi İnternet üzerinden taksitle de satın alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ankara da dış çekim veya gün boyu çekim yapacak profesyonel bi fotografcıya ihtiyacım var benım de ayrıca kına ıcınde foto ve vıdeo.yardımcı olursanız sevınırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…