- 18 Ağustos 2013
- 123
- 83
- 103
- Konu Sahibi kelebek prenses
-
Merhabalar
Benim 25 mayısta nişanım var. Mekandı, kıyafetti derken sıra fotoğrafçı aramaya geldi. Fotoğrafçının çektiği fotoğrafların kalitesi kadar fiyatları da bizi ilgilendiriyor malesef. Ben yaklaşık 16-17 yerden fiyat aldım ancak bizim bütçemizi aşıyor. Gerçi daha uygunu bulunamadığı takdirde yapacak birşey kalmıyor. Mecbur biriyle anlaşma yapılacak.
Demem o ki herkes aldığı fiyatları ya da kendi anlaştığı fotoğrafçıların paket içeriklerini ve fiyatlarını yazsa birbirimize yardımcı olsak ne güzel olurdu
nerede olacak nişan canım hangi şehirde? ona göre tavsiye edelim.
Marul muck un dediği gibi nerede :)
Canım kalitesine güvendiğim 2 kişi var, kaliteleri gerçekten iyi, bütçen ne kadar acaba birisi özgür photohraphy 750 TL birisi nişanı bana özel 555-600 TL Ye çekmişti oda Batınberk Cengiz , Batınberk kendinin reklamını yapamıyor sanırım ama istersen fotoğraflarını göndereyim, kendi fotoğraflarımı :)
Canım kalitesine güvendiğim 2 kişi var, kaliteleri gerçekten iyi, bütçen ne kadar acaba birisi özgür photohraphy 750 TL birisi nişanı bana özel 555-600 TL Ye çekmişti oda Batınberk Cengiz , Batınberk kendinin reklamını yapamıyor sanırım ama istersen fotoğraflarını göndereyim, kendi fotoğraflarımı :)
Merhabalar
Benim 25 mayısta nişanım var. Mekandı, kıyafetti derken sıra fotoğrafçı aramaya geldi. Fotoğrafçının çektiği fotoğrafların kalitesi kadar fiyatları da bizi ilgilendiriyor malesef. Ben yaklaşık 16-17 yerden fiyat aldım ancak bizim bütçemizi aşıyor. Gerçi daha uygunu bulunamadığı takdirde yapacak birşey kalmıyor. Mecbur biriyle anlaşma yapılacak.
Demem o ki herkes aldığı fiyatları ya da kendi anlaştığı fotoğrafçıların paket içeriklerini ve fiyatlarını yazsa birbirimize yardımcı olsak ne güzel olurdu
Canım bizin paketimiz tüm gün hikaye çekimi 850 tl içinde panaromık albüm seti var, dış mekandan daha emın değiliz bir sürü seçenek yolladılar ama çamlıca tepesini düşünüyoruz bakalım inşallah seçicez onuda
Hayırlı olsun bulmuşun ne güzel. Kiminle anlaştın
Sedef Erhan ile anlaştık buraya yazmak yasak mı bılmıyorum amaiçimize sindi cok sukur gelinliğimde biterse coook mutlu olucam :26: rabbım sana da kısmet etsın
Bende nişanlığımın bitmesini bekliyorumAmin inşallah bende en kısa zamanda bulurum
Merhaba geçen yıl 25 Mayıs'ta ben sözlenmiştim :))))bu yaz benim de nişanım olacak Izmirde fiyatlar 1000den başlıyor 5000e kadar gidiyor. Eğer izmirdeysen ben Özer Bahçalı ile anlaştım gayet güzel çekiyor.Fiyatı da 900 1000 civarı nişan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?