• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış çekim fiyatları

sensizhicim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
216
18
33
çektirdiğimiz fotoğraf sayısına göre değişiyor mu ?
bir de şunu sormak istiyorum fotoğraf stüdyosuna gidip dış çekim mi yaptıralım yoksa tuttuğumuz salonun zaten fotoğrafcısı var o da dış çekim yapıyormuş hangisi mantıklı sizce ?

çektirdiğimiz fotoğraf sayısına göre değişiyor mu ?
bir de şunu sormak istiyorum fotoğraf stüdyosuna gidip dış çekim mi yaptıralım yoksa tuttuğumuz salonun zaten fotoğrafcısı var o da dış çekim yapıyormuş hangisi mantıklı sizce ?

benim görümcem profesyonel olarak dış mekan çekimi yapıyor alsancakta ofisi var isterseniz görüşebilirsiniz şehir dışınada gidiyorlar baya profesyonel olarak yapıyorlar bu işi hemde çok uygun fiyatları .............. ismi görümcemin istersen internet sitesinden inceleyebilirsin kendisiylede görüşebilirsiniz fiyat konusunu falan herşeyi ayarlıyor o uygun fiyatları falanda bayaada çekiyorlar sayı olarak

Son düzenleyen: Moderatör:
dış çekim için bilgisi olanlar fiyat falan yazabilirler mi?

ona göre bizim de fikrimiz olsa...

benim görümcem profesyonel olarak dış mekan çekimi yapıyor alsancakta ofisi var isterseniz görüşebilirsiniz şehir dışınada gidiyorlar baya profesyonel olarak yapıyorlar bu işi hemde çok uygun fiyatları .............. ismi görümcemin istersen internet sitesinden inceleyebilirsin kendisiylede görüşebilirsiniz fiyat konusunu falan herşeyi ayarlıyor o uygun fiyatları falanda bayaada çekiyorlar sayı olarak

acaba görümcenizin adını ve çalıştıgı yerın adını mesaj atabilir misiniz

Biz dügün cekimi icin stüdyo ile anlastik en büyük albümü sectik 16 sayfasi var yanlis hatirlamiyorsam.
1 büyük baski
2 aile albümü
1 cep albümü
+ 5 aile fotografi

600TL

Kina gecemde dis mekan ve kina gecesi cekimi icin anlastim bir dis mekan fotografcisiyla.

ALBÜM 1
*Gelin & Damat Dış Mekan Çekim
*20 adet renkli ve siyah beyaz fotoğraftan oluşan albüm(18x24cm)
*2 er poz 5 adet fotoğraf (15x21)
*1 adet cep albümü
*Bütün fotoğrafların bulunduğu dvd.( yüksek çözünürlükte )
Paket fiyatı: 350 TL
+ 200TL Kina gecesinde kina yakilirken + dans ederken + ailelerimizle fotograf cekimi

Toplam 550TL yani

Arkadaslar fotograf cekımı ıcın nısanlıma gelmenızı onerırım en azından yakın olanlar gıdıp gorusur fıkır olur...
Buradan bazı arkadaslar gıttı cekımler ıcın cok memnun donduler eger ılgılenen olursa adresı verebılırım...

canm nişanlının yeri nerde özeldende yazabilirsin ama özelden mesaj azlığım nedeniyle cevap veremiyorum mail adresini yazarsan ordan konuşuruz canım

Back