- Konu Sahibi tontonhhoyt
oğlum 7.5 aylık dişleri çıktı diş buğdayı yapmak istiyorum internetten araştırdım bişeyler planladım ama fikir veren olursa sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diş şeklinde kapı süsü yaptım
diş şeklinde yaş pasta yapptım yaşadığım yerde pastanelere sordum yapamayacakları söylediler bende kağıda diş şeklii çizdim yaş pasta kekimi yaptım kağıdımı koyup kenarlarında kestim süsledim
diş buğdayımı yapıp renkli kadehlere koydum kurdele ile bağladım alttan, bonibonla süsledim üzerini.
diş şekeri yaptırdım.
oğlumun ilk incisi çıktı yazdırdım.
oğlumu süsledim kravat taktım çok cici oldu. gelen minik misafirlere diş fırçasıhediye ettik
meslek şeçm, yaptık. 32adet buğdayı kafasından serptik oğlumda yerden alıp yedi.:)
yasin okuduk.
masamı süledim masa örtüsü peceteler vsvs
buğdayımı aldırdım üzerine şekerler diş şeklinde aldım diş şeklinde mumlar sipariş verdim misafirlere dağıtmak için başka ne adetler var neler yapabilirim kapı süsü diş şeklinde sipariş verdim menüde neler olabilir
diş şeklinde yaş pasta yapptım yaşadığım yerde pastanelere sordum yapamayacakları söylediler bende kağıda diş şeklii çizdim yaş pasta kekimi yaptım kağıdımı koyup kenarlarında kestim süsledim
diş buğdayımı yapıp renkli kadehlere koydum kurdele ile bağladım alttan, bonibonla süsledim üzerini.
diş şekeri yaptırdım.
oğlumu süsledim kravat taktım çok cici oldu. gelen minik misafirlere diş fırçasıhediye ettik
meslek şeçm, yaptık. 32adet buğdayı kafasından serptik oğlumda yerden alıp yedi.:)
yasin okuduk.
diş şekeri yaptırdım.
yasin okuduk.