Diş buğdayı partimize davetlisiniz?

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
42

MERHABA TEYZECıKLERıM...22 EYLÜL 2009 SALI GÜNÜ 2 TANE DıŞıM ÇIKTI.....TAM 7 AY 24 GÜNLÜKTÜM VE ANNEM BENıM ıÇıN DıŞ BUĞDAYI PARTıSı YAPIYOR ÇÜNKÜ DıŞLERıMıN DAHA SAĞLAM OLMASI, ÇABUK BÜYÜMEM VE RIZKIMIN ARTMASI NıYETı ıÇıN.... BEN PARTıMDE SıZLERı VE ARKADASLARIMIDA GÖRMEK ıSTıYORUM........VE ARKADASLARIMI COCOMANNNN ÖPÜYORUM...
DERıNNNNN

TÜM ARKADASLARIMA SAGLIKLA AGRISIZ SIZISIZ ıNCı GıBı DıŞ ÇIKARMARINI DıLıYORUM.....

Son düzenleme:
çok güzel olmuş,inşallah daha nice mutlu günlerinide görürsünüz.

Ay çok güzel Emel yaaa benide heveslendirdin valla bende yapayım ama öncelikle dişlerimizin çıkması lazım :))) Biz gelemeyi çok isteriz ama ne yazıkki aramızda uzun yollar var .bol bol fotoğraf bekliyoruz ama .
Amin hayatım güzel dileklerin için de ayrıca teşekkürler .

TesekkÜr ederım canım...sende yap cok gÜzel oluyor...hemde bebeĞın ıÇın nıyetınde Önemlı .dıŞ bugdayının yapılma sebebıde cok gÜzel...hemde bu sebeple arkadas eŞ dost bıraraya gelmıŞ oluyor....keŞŞkkeee gelebılsenız cok gÜzel olurdu yaa....resımlerı eklıycem neler hazırlıyom neler...hazırlıklar full hızla devam edıyor...allah kızımın adaŞınada saglıkla dıŞlerını cıkarmayı nasıp etsın...cookk ÖptÜk sızı meleĞımle teyzesı....

bizde ölmez kalırsak diş çıkardığı günleri görürsek yapıcaz inşallah..kaydirigubbakcemile3
detayları anlatırmısın biraz rica etsem..uzun uzun:))

Bende geçen cumartesi yaptım ikraya çok güzel oldu dua okundu arkasına bide güzel döktürdük pek güzel oldu darısı diğer dişileri çıkmayan arkadaşlarımın başına tüm bebişlere sağlıklı dişler...

ne güzel canım kart olayıda süper olmuş...
gamzemin ağzında nokta kadar bi beyazlık var acaba ne zaman çıkıcak CADIARZU

canım hayırlı olsun incileriniz.gelmeyi gerçekten çok isterdim ama canım malum mesafeler seni ve derin'i kocaman öpüyorum:)

aman da aman da gelinimin dişleri çıkmış da partiler yaparmış:)) hayırlı uğurlu olsun canım...düğününü de aynı mutlulukla yaşarsın inşallah...

Canımm benım ...emelcıgım guzel bebegının rızkı bol olsun allah nıyetlerınızı kabul etsın...ne yalan soylıyeyım benımde canım cektı ..bende mı oglusuma yapsam dıŞbugdayı

merakla detayları bekliyoruz....eğer yeni fikirler gelirse bizde cumartesi günkü parti için tüyo alırız...

çok tesekkür ederiz teyzeleri....hersey cok güzel gecti...resimleri müsait bi anımda ekleyecegim...öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…