K kurbi Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2009 146 7 116 41 Tekirdağ 3 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kurbi #1 kızıma diş buğdayı yapmak istiyorum ama 25 kişilik bir gruba neler yapabilirim fikir vericek yada böyle bir şeyi daha önce yapmış olan varsa yardımcı olabilirmi neler yapılabilir
kızıma diş buğdayı yapmak istiyorum ama 25 kişilik bir gruba neler yapabilirim fikir vericek yada böyle bir şeyi daha önce yapmış olan varsa yardımcı olabilirmi neler yapılabilir
TatLiGaci Heidi ve kankileri Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 14.249 94 413 8 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kurbi #2 Poça,börek,kurabiye,basit pasta.. Buğday bulunsun içinde dersen.. hazır paketteki aşürelerden yapabilirsin.. Ben öyle yapmıştım..
Poça,börek,kurabiye,basit pasta.. Buğday bulunsun içinde dersen.. hazır paketteki aşürelerden yapabilirsin.. Ben öyle yapmıştım..
asutaha Guru Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2009 3.202 2 358 Ankara 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kurbi #3 normal bi günde yaptığın bütün hazırlıklardan yapabilirsin canım yanınada kaseyke hidiğini koyarsın biz öle yaptık
normal bi günde yaptığın bütün hazırlıklardan yapabilirsin canım yanınada kaseyke hidiğini koyarsın biz öle yaptık