- 25 Nisan 2014
- 1.829
- 21
- 78
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
yani önce normal macunla dişlerimi fırçalayıp sonra tarçın adaçayı ve karbonatla mı fırçalayacağım?
yani önce normal macunla dişlerimi fırçalayıp sonra tarçın adaçayı ve karbonatla mı fırçalayacağım?
Evet aynen öyle :)
iPhone'den gönderildi.
tamam cnm teşekkür ederim evde adaçayı yok deniycem alınca:)
tamam cnm teşekkür ederim evde adaçayı yok deniycem alınca:)
Eki Görüntüle 1190351
İşte bu bunu uyguladıktan sonra gargara uygula ki adaçayı çıksın diş arandan
iPhone'den gönderildi.
çok teşekkür ederim balım dışarı çıktığımda alıcam
sarılığa en iyi macun acaba hengi marka yaaaa...bilen yok mu
Bana sensodyne ve marvis diş macunu çok iyi geliyor. Ama en fazla kemik rengine kadar açıyor tabii
tatlım sensody kullandım onarım ve korumayı kullandım acaba ondan mı bahsediyorsun oda mavili bişey...
Ben tam korumayı kullanıyorum kahverengili sarılı bir şey. Düzenli kullanamıyorum malesef diş macununu en fazla 1 ay. Ne zaman dişlerim ağrısa 1 hafta düzenli kullanıyorum bir şeyim kalmıyor. Ya diş macunundan ya da psikolojik
Heralde benim kadar dislerini duzenli fircalayan ve buna ragmen disleri hep sorunlu kimse yokturdur. Dislerimi sabah aksam duzenli fircaliyorum. Buna ragmen uc ay once iki disimin curudugunu farkettim. Doktora gittim. Uc tane disim curumus, yirmilik disim icinde curumus ve alt on dislerimde dis eti cekilmesi var surekli sizliyorlar araliksiz. Neden boyle oldu anlamadim. Iki disime dolgu yapti doktor. Simdi bi curuk var ona kanal tedavisi yapilacak ve yirmilik dis cekilecek. Dis ipi kullan dedi doktor. Onu da aldim kullandikca daha da artti agrilarim. Simdi gunde uc dort defa fircaliyorum aksamlari listerinle gargara yapiyorum. Hala hergun agriyorlar. Dolgu yapilan dislerim zonkluyor. Kafayi yiyicem ne yapsam bos. Hepsini cektiresim var. Malesef ozele gidicek durumda degilim. Devlet hastaneleri de ne kadar ilgileniyo ki. Hic!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?