Dis Beyazlatmak

yani önce normal macunla dişlerimi fırçalayıp sonra tarçın adaçayı ve karbonatla mı fırçalayacağım?

1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı karbonat
1 poşet adaçayı
Çay tabağında karıştır ve saklama kabına koy

iPhone'den gönderildi.

Lush'ın toothy tabs diş macunu kadar beyazlatana rastlamadım. böyle tablet şeklinde çok tuhaf bişey.

ama şimdi Lush da türkiye pazarından çekilme kararı almış. ne yapsam bilemiyorum

Kucukken antibiyotik yuklemesi yapilan kisilern disleri sari oluo die biliyorum,bi de dogal dis macunu kullan,signal colgate ws bunlarn icinde florur war we dis yapini beyazlatip gbi gosterip aslnda ilerde sararmasna nedn oluo,disi cizdgi icin!cam bardgi o kimyasal dis macunuyla fircalayn,kendi gozunuzle gorun,arastir dogal d.macununu kullan

maxi pro 5

tatlım sensody kullandım onarım ve korumayı kullandım acaba ondan mı bahsediyorsun oda mavili bişey...

Ben tam korumayı kullanıyorum kahverengili sarılı bir şey. Düzenli kullanamıyorum malesef diş macununu en fazla 1 ay. Ne zaman dişlerim ağrısa 1 hafta düzenli kullanıyorum bir şeyim kalmıyor. Ya diş macunundan ya da psikolojik

saol canım birdaha bende ondan alıcam belki bana da yarar..yok psikolojik değidir benim dişimde geçende ağrı vardı sensodyi biraz fırçalarken üstünde bıraktım 4 dk fln ağrıyı gerçekten geçiriyoo

Heralde benim kadar dislerini duzenli fircalayan ve buna ragmen disleri hep sorunlu kimse yokturdur. Dislerimi sabah aksam duzenli fircaliyorum. Buna ragmen uc ay once iki disimin curudugunu farkettim. Doktora gittim. Uc tane disim curumus, yirmilik disim icinde curumus ve alt on dislerimde dis eti cekilmesi var surekli sizliyorlar araliksiz. Neden boyle oldu anlamadim. Iki disime dolgu yapti doktor. Simdi bi curuk var ona kanal tedavisi yapilacak ve yirmilik dis cekilecek. Dis ipi kullan dedi doktor. Onu da aldim kullandikca daha da artti agrilarim. Simdi gunde uc dort defa fircaliyorum aksamlari listerinle gargara yapiyorum. Hala hergun agriyorlar. Dolgu yapilan dislerim zonkluyor. Kafayi yiyicem ne yapsam bos. Hepsini cektiresim var. Malesef ozele gidicek durumda degilim. Devlet hastaneleri de ne kadar ilgileniyo ki. Hic!

özele gitmek zorunda değilsiniz doktorunuzdan memnun değilseniz doktorunuzu değiştirin ya da üniversite hastanelerine basvurun. sizin sebep genetik kaynaklı ya da dişleriniz olusurken gecirdiğiniz bi hastalık yuzunden olabilir. dişlerinizin kireçlenmesi yapı olarak yetersiz kaldıgı için çürümeye elverişli ve cabuk ilerliyo olabilir. ama gene de bakımınızı ihmal etmeyin. hassasiyet giderici macunlar kullanın ve hassasiyet tedavisi uygulanmasını isteyin. diş eti çekilmesi zaten alt ön dişlerde cok fazla görulur düzenli diş tası temizliği yaptırın diş ipini ihml etmeyin diş ipi kullanırken dişetinize zarar vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…