- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 26
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Evet kemik rengim sari galibaKemik rengiyle alakalı biraz da.Bir de kac dakika fircaliyorsun en az 2-3 dakika boyunca fırçalaman lazım beyazlık için benim dislerim ekstra birşey yapmama rağmen beyazdır ve ben bunu süreye bağlıyorum açıkcası
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
30 yasinda kuzenim tel kullanmaya basladi ve haliyle dislerine daha da ozenmeye.Hergun en az 2 defa dislerini fircaliyor ve 2-3 dakika.1 ayda beyazladi disleri cok sasirdim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kafama taktigim bir konu daha.
Dislerimi fircalamama ragmen sarilar, kucuklugumden beri oyle. Bir de tel takmistim tam duzelmedi orta hattim hala biraz kayik, doktorum da sagolsun on dislerimden birini torpuledi biri daha kisa digerine gore. Resmen gulesim gelmiyor, insan icinde agzimi kapatip guluyorum ya da cok hafif guluyorum.
Disimin yamukluguna ve kisaligina yapacak bir sey yok artik malesef. Bari en azindan beyaz olsunlar. Evde beyazlatma yontemlerini arastirdim cogu dis minesine zarar veriyor hassaslastiriyor (benim dislerim zaten cok hassas, bazen oda sicakligindaki suyu icemiyorum) ve en onemlisi de kalici degiller. Hastanedeki yontemlerin de zararli oldugu soyleniyor, hem annem yaptirtmayi kabul eder mi bilmiyorum. Omur boyu boyle sari mi kalicam ben
Kafama taktigim bir konu daha.
Dislerimi fircalamama ragmen sarilar, kucuklugumden beri oyle. Bir de tel takmistim tam duzelmedi orta hattim hala biraz kayik, doktorum da sagolsun on dislerimden birini torpuledi biri daha kisa digerine gore. Resmen gulesim gelmiyor, insan icinde agzimi kapatip guluyorum ya da cok hafif guluyorum.
Disimin yamukluguna ve kisaligina yapacak bir sey yok artik malesef. Bari en azindan beyaz olsunlar. Evde beyazlatma yontemlerini arastirdim cogu dis minesine zarar veriyor hassaslastiriyor (benim dislerim zaten cok hassas, bazen oda sicakligindaki suyu icemiyorum) ve en onemlisi de kalici degiller. Hastanedeki yontemlerin de zararli oldugu soyleniyor, hem annem yaptirtmayi kabul eder mi bilmiyorum. Omur boyu boyle sari mi kalicam ben
Çok sevindim duyduğuma araştırıcam :) Pahalı bir şey mi?Canim disinin kisaligina gore uzulmene gerek yokki lamine yontemi mevcut cok guzel oluyor yaptira bilirsin bence
Denemedim hem anlık beyazlatıyor hem de dişlere zarar veriyor diye.Karbonat denemiş miydin ? Diş macununun üzerine biraz karbonat döküp öyle fırçalayabilirsin.
Deniycem teşekkürler :)colgate misfak özlü kullanabilirsin ben memnunum çok güzel beyazlatıyo
Yok yok, sigarayı bırakın çay kahve bile içmem ama yine sarı yine sarı.sigara falan içmiyorsun dimi canım oda sarartır zaten dogal bir dişin bembeyaz olması imkansız illa ki hafif bir sarılık olur o tv lerde gördüğümüz dişlerin bembeyaz hepsi doktorum işleminden geçmiş oluyor baya pahalı diş beyazlatmak ben düşünüyorum para biriktiriyorum hatta iyi bir doktora git bence bir doktor vardı showda program yapıyordu hatta onu bulup gidicem ya bende bıktım aslında beyaz ama bembeyaz dişlerim olsun istiyorum
Evet ya Aallah bazısına veriyor bembeyaz dişler işte :)Caniim benimde ayni sekilde dislerim fircalasamda o sarilik hic gitmiyor neden oluyor bilmiyorum bi arkadasim var duzenli fircalamaz bile bembeyaz masallah
Peki bu dolgu işi için çok iyi bir doktor mu bulmak lazım yoksa her hangi iyi bir doktor da yapabilir mi?benim de dişimin biri törpülenmişti ve daha kısaydı. oraya dolgu yaptırdım. şimdi eşit duruyor. tabi sert bir şey aşındırabilir de dolguyu. aşındıkça yeniden yaptırırsınız,deneyin
Benimkini ortodontistim yapti. Tel tedavisi goruyorum ama normal disci de yapar bence cok eksik degilse disiniz. Yok cok eksikse kaplama yapabilirÇok sevindim duyduğuma araştırıcam :) Pahalı bir şey mi?
Denemedim hem anlık beyazlatıyor hem de dişlere zarar veriyor diye.
Deniycem teşekkürler :)
Yok yok, sigarayı bırakın çay kahve bile içmem ama yine sarı yine sarı.
Evet ya Aallah bazısına veriyor bembeyaz dişler işte :)
Peki bu dolgu işi için çok iyi bir doktor mu bulmak lazım yoksa her hangi iyi bir doktor da yapabilir mi?
Bir de diş beyazlatma işlemi (hastahanede) dişlere ne kadar zarar veriyor bilen var mı?
Benim dişlerim de fırçaladığım halde sarı..
Beyazlatma işlemi biraz pahalı oluyor sanırım ama yaptrmayı düşünüyorum dardan çıkınca
Tarçın adaçayı karbonat karıştır dişlerini fırçaladıktan sonra ayrı bir fırça ile bununla da fırçala ben kullandım işe yaradı umarım sizde de işe yarar
iPhone'den gönderildi.
yani önce normal macunla dişlerimi fırçalayıp sonra tarçın adaçayı ve karbonatla mı fırçalayacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?