Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güvenli bir klinikte yaptırırsan bir zararı olduğunu sanmıyorum bende yaptırıcam..bir de diş temizliği yapıyolar onda bile bir ton açılıyo dişlerin rengi..
güvenli bir klinikte yaptırırsan bir zararı olduğunu sanmıyorum bende yaptırıcam..bir de diş temizliği yapıyolar onda bile bir ton açılıyo dişlerin rengi..
Ben yaptirmistim, geceleri silicon gibi bisey takardim onun icinde ozel beyazlatirma macunu surerdim. Her gun takinca dislerim hasas oldu aciyordu. kulanmadim sonra. Ama hala etkisi var dislerim daha beyaz. Ama dislerine zararli.
ben cok sigara ve kahve tukettigim icin 6 ayda bir mecbur beyazlattiriyorum. ofis tipi ve ev tipi olarak iki turu var. ev tipinde dislerine hergun bisey takiyorsun galiba ozel solisyonlu. onu denemedim bilmiyorum. ama en guzeli dr da yaptirmak.