diş beyazlatmada şaşırtıcı sonuç için bakın

kendimce01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
92
77
38
40
ankara
Ben denedim sizlerde kesinlikle deneyin farkı göreceksiniz zaten ilk kullanımda.Benim bildiğim çağdaş marketlerde bulunuyor bu sanırım 11tl civarinda eyup sabri tuncer dogal propolis özlü olanı hem dişleri bembeyaz yapıyo hemde diger macunlarda hiç farketmediğim ağız içini arındırma konusunda mukemmel diyebilirimipana perfection'da çok iyiydi ama bunu bulunca onu bıraktım çünkü diş etlerinide onarıyor ve zararlı madde icermiyor özellikle çocuklar için doğal olamsindan dolayı şiddetle tavsiye ederim.yağ çekme işleminide ihmal etmeyin düzenli yaptığınızda tartar kalıntılı lekeler yok olacak mis gibi hissettiriyor

Hazır ürünlerin dişlere zarar verdiğini biliyorum diş hekiminde yaptırmanızı tavsiye ederim

kimsenin sürekli olarak buna maddi gücü olacağını sanmıyorum peki siz sabah akşam duzenli diş fırçalama yapmıyormusunuz sürekli bakım yapmak şart hergün hekime'mi gidiyosunuz gercekten merak ettim nasıl bir uygulama kullandığınızı.

Ben diş hekimi asistanıyım sağlıklı olan yöntemi söylüyorum ama aslında o bile pek sağlıklı sayılmaz bir süre sonra dişlerde daha fazla sararma oluyor tercih meselesi tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…