C CindyreL Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2010 158 2 96 Ankara 23 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi CindyreL #1 Diş beyazLatmak istiyorum ama ÖnerebiLceğiniz YerLer varmı
D dentist Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 460 0 96 48 Balıkesir 26 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi CindyreL #2 CindyreL .!.: Diş beyazLatmak istiyorum ama ÖnerebiLceğiniz YerLer varmı Genişletmek için tıkla... ankarada bildiğim bir dişhekimi yok.özel hastanelerden birine başvurarak sizde güven oluşturan bir tanesini tercih edeblirsiniz
CindyreL .!.: Diş beyazLatmak istiyorum ama ÖnerebiLceğiniz YerLer varmı Genişletmek için tıkla... ankarada bildiğim bir dişhekimi yok.özel hastanelerden birine başvurarak sizde güven oluşturan bir tanesini tercih edeblirsiniz
C CindyreL Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2010 158 2 96 Ankara 26 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi CindyreL #3 dentist .!.: ankarada bildiğim bir dişhekimi yok.özel hastanelerden birine başvurarak sizde güven oluşturan bir tanesini tercih edeblirsiniz Genişletmek için tıkla... ya biyere gittim gitmez olaydım dolgu malzemesini eksik kullanmış kanal tedavisine geçiş yapılcakmış şimdide
dentist .!.: ankarada bildiğim bir dişhekimi yok.özel hastanelerden birine başvurarak sizde güven oluşturan bir tanesini tercih edeblirsiniz Genişletmek için tıkla... ya biyere gittim gitmez olaydım dolgu malzemesini eksik kullanmış kanal tedavisine geçiş yapılcakmış şimdide
D dentist Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 460 0 96 48 Balıkesir 27 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi CindyreL #4 CindyreL .!.: Diş beyazLatmak istiyorum ama ÖnerebiLceğiniz YerLer varmı Genişletmek için tıkla... özel hastanelerin dişhekimine güvenerek daha uygun fiyata beyazlatma işlemini yaptırabilirsiniz
CindyreL .!.: Diş beyazLatmak istiyorum ama ÖnerebiLceğiniz YerLer varmı Genişletmek için tıkla... özel hastanelerin dişhekimine güvenerek daha uygun fiyata beyazlatma işlemini yaptırabilirsiniz