- 13 Haziran 2019
- 461
- 608
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mavikelebekk
-
Sadece lazer ile beyazlatma oluyor pekiDiş beyazlatmayı da ben de kaç kere yaptırdım lazerli falan ama sonuç hep aynı eskiye dönüyor zamanla..acısı da cabası hem de diş minesine zararlıymış ayrıca doktorun söylediği diş yapım öyleymiş genetik faktörler etkiliymiş çok beyaz olamaz kendisi dedi.
Evet ben de bir kaç kişiden duydum ama zaten lazer zararlı illaki dişlere zarar verirDiş beyazlatmayı da ben de kaç kere yaptırdım lazerli falan ama sonuç hep aynı eskiye dönüyor zamanla..acısı da cabası hem de diş minesine zararlıymış ayrıca doktorun söylediği diş yapım öyleymiş genetik faktörler etkiliymiş çok beyaz olamaz kendisi dedi.
Duydum bende aynı şeyleri ama sadece lazer ile mi oluyor peki1,5-2 sene önce lazerli olanını yaptırmıştım, böyle bir acı olamaz!!! yerimden zıpladım kaç sefer. ayrıca uzun vadede çok zararlı olduğu söyleniyor - bir diş hekimi tanıdğımız söylemişti yaptırmayın diye - ben de bir daha yaptırmadım.
Yani doktor bize veriyor evde uyguluyoruz öyle miMerhaba, 2 sene önce yaptırmıştım. 1000 tl tutmuştu. Hayatımda yaptırdığım en güzel şeydi. Acayip memnun kalmıştım. Lazeri arkadaşım denemişti acıdığını söyleyip vazgeçmiş evde olanını yaptırmıştı. Ben de öyle yaptırdım. Evde 1 hafta her gece diş kalıbına ilaç sürüp yatıyordum. Yeni yeni sararmaya başladı. Tekrar yaptırıcam.
Jelini veriyor sadece. Dişin kalıbını çıkartıyorlar. Pahalı olan o kalıp bir kereye mahsus yapılıyor, sende kalıyor. Sen o kalıbın içine jeli sıkıp yatıyorsun her gece. İhtiyacın olduğu zaman 1-2 sene sonra sadece jelini satın alıyorsun o zaman 100 tl idi. Ama dr arkadaşım bütün diş beyazlatıcıların zararlı olduğunu söylüyor malesef.Yani doktor bize veriyor evde uyguluyoruz öyle mi
Anladım canım şu diş beyazlatma kalemlerini denedin mi peki hiçJelini veriyor sadece. Dişin kalıbını çıkartıyorlar. Pahalı olan o kalıp bir kereye mahsus yapılıyor, sende kalıyor. Sen o kalıbın içine jeli sıkıp yatıyorsun her gece. İhtiyacın olduğu zaman 1-2 sene sonra sadece jelini satın alıyorsun o zaman 100 tl idi. Ama dr arkadaşım bütün diş beyazlatıcıların zararlı olduğunu söylüyor malesef.
Denemedim araştırdım mantıklı gelmedi bana. Sürekli kullanmak gerekiyormuş bir de istenilen sonuç alınamıyormuş herkesin diş rengine göre sonuç alınıyormuş.Anladım canım şu diş beyazlatma kalemlerini denedin mi peki hiç
Teşekkürler canımDenemedim araştırdım mantıklı gelmedi bana. Sürekli kullanmak gerekiyormuş bir de istenilen sonuç alınamıyormuş herkesin diş rengine göre sonuç alınıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?