dis beyazlatma yardimmm

garip555

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
225
44
Selam arkadaşlar ,benim sorunum dis rengim evet sigara ve kahve tiryakisiyim onunda etkisi var .Ama günde üç defa fırçalarim dis ipi gargara çok dikkat ederim .Senede bir veya iki dis tasi temizligi mi yaptırım ama yok gitgide daha fena oluyor rengi.Doktorda beyazlatma istedim ama o sürede sigara kahve yasak olduğu için vazgectim.Kullanıp ta memnun oldugunuz ürünler varmı lütfen resmen pskilojim bozuldu aynaya bakmak dahi istemiyorum.

O zaman limon diş macunu ve karbonatı karıştırıp dişinize sürüp alüminyum folyo dişinizi kapatın 1 saat kaldıktan sonra çıkarıp dişinizi temizleyin bu da çok işe yarıyor.

limon suyu , diş macunu, karbonatı karıştırıp diş etine değdirmeden dişlerinize sürüp, alüminyum folyo ile dişlerinizi kaplicaksınız 1 saat kaldıktan sonra ağzını bol su ile temizleyin.

Ben de sigara k ahve cay asiri tuketirim. Kemik yapim zaten sari, bu ictiklerim de leke yapiyor. Limon karbonat her allahin gunu yapma, dis minesi zarar gorur.haftada bir yap. Ama ben yemek oncesi sonrasi vs surekli misvak kullanirim. Lekelere gercekten cozum misvak. Beyazlatiyo biraz ama kemik yapim sari oldugundan bembeyaz olmuyo tabi. Hem misvak sunnettir.

Çok basit bi yöntem söyleyeyim portakal kabuğunun iç beyaz kısmını diş fırcalar gibi 1-2 dakika dislerine sür farkı göreceksin:)

sensodyn beyazlatıcı diş amcunu+listerine beyazlatıcı gargara bu ikisi derim

Çok basit bi yöntem söyleyeyim portakal kabuğunun iç beyaz kısmını diş fırcalar gibi 1-2 dakika dislerine sür farkı göreceksin:)
Limonu muz kabuğunu duymuştum ama portakal kabuğunu ilk defa duydum.Ay ne sinir bozucu bişey ya o kadar dikkat ediyorum bakımıma.ama disler yüzünden kendime güvenim gidiyor

X