Dis Beyazlatma - Yardima ihtiyacim var!!

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Benim dislerim baya sari, fircalamayla ilgisi yok doktorum beyazatmayla acilir ancak dedi.

fakat benim bir bilgim yok, annem zararli,olugunu soyluyor ve yaptirtmak istemiyor. Bana bilgi verebilir misiniz acaba? Cok zararli midir? Etkisi ne kadar surer cabuk gecer mi? Beyazlatior mu yoksa sarinin daha acik bir tonu mu oluyor yani yaptirsam da dislerim sari kalir mi?

soyle icten bi sekilde gulumseyemiyorum ya surekli dislerimi kapatiyorum gulerken. Utaniyorum

diş hekiminde yaptırdığınız sürece zararı yoktur diye düşünüyorum.. zararı olacak olsa ya yapmazlar yada uyarırlardı...

bence diş hekimiyle görüşüp bilgi almanız daha doğru olacaktır..

geçmiş olsun inşallah istediğin beyazlığa ulaşır rahat rahat gülersin

Canım diş hekımınde beyazlatabılırsın olmadı sana bır marka tavsıye edıcegım bılmıyorum yasak mı ama cogu kısı marka ısmı paylasıyor. Sensıtıve dıye bır marka var onun sade olanını al ama ne nanelı ne mısvaklı sadece sade olanı sensitive adı. Benım de dıslerım genel olarak oyle beyaz degıldır sıgara falan da kullanmam kullandıktan sonra arkadaslarım dıslerını mı beyazlattırdın dıye sormuslardı.

Misvak kullan.Beyazlığına sende şaşıracaksın

Ben de dişlerimin daha beyaz olmasını istemiştim, doktorum diş minesine çamaşır suyu verdiğimizi düşün kaba tabiriyle, iyi bir şey değil, ben yapmıyorum demişti. Bende de çok abartı sarılık olmadığı için korkup yaptırmamıştım, ama bu dediğim 10 yıl önceydi. Yeni teknikleri bilmiyorum, belki ilermiştir teknikler.

canım ben uyguladım bu işlemi..
özellikle sordum diş hekimime zararlı mı,bir defa yaptırınca sürekli yapmam gerekir mi diye..
zararı olmadığını ve yılda 1 defa yapmamız gerekn bir işlem olduğunu söyledi..
şu an çok memnunum..2 ay oldu yaptıralı..
tabi bende bu beyazlığı gördükçe daha iyi bakıyorum dişlerime
emin ol sende de böyle olacaktır..

Hepinize cook tesekkur ederim. :)
doktorda yaptirmayi dusunuyorum da dis etlerini eritiyormus falan diye duydum internetten o yuzden korktum biraz. Insallah yaptirip en kisa zamanda gulebilirim :)

Benim dişlerim normal bir tondaydı ama ben beyaz dişler istiyordum.
Ayrıca tellerimi yeni çıkarmıştım hvesliydim.
Geçen sene gittim lazer ile beyazlatmak için, doktor pek yanaşmadı. Ciddi bir ton farkı olmayacağını söyledi. İnat ettim yaptırdım.Sonuçtan memnun kalmayınca bir hafta sonra üzerinden tekrar geçti ve flor uyguladı hassasiyet olmaması için.Gerçekten öyle ciddi bir fark olmadı ve sonradan rengi eskiye döndü.
ancak sağlık açısından bir eksisini görmedim.
Ama sarı dişlerde belki daha iyi sonuç alınabilir bilmiyorum.

Home bleaching diye biseyde var. Yani doktorda laserle degilde evde bir jelle kendin yapiyorsun doktoruna bir sor derim. Laserden cok daha iyi sonuclar elde ediyorsun ve istedigin zaman tekrar edebiliyorsun. Ben yurtdisinda yasiyorum trde bu yöntem nekadar yaygin bilmiyorum. Dislere bi zarar vermiyor ama mesela dislerin soguka karsa daha hassaslasabilir.laserli yöntemi asla tavsiyeetmiyorum. Etrafimdada cok kisi yaptirdi ve hic memnun kalmadilar. Ben disdoktorunda calistigim icin bilgim var.

diş etleri büyük zarar görüyor diye duymuştum . karbonat ile fırçalamayı dene :)

dişetlerini etkilememesi için dişetlerini bir maddeyle kapatıyorlar ve etkilenme riski kayboluyor, hem karbonatla fırçalasa minesi yıprancak, bu daha iyi bir şey değil bence.

en iyisi karbonat ile fırçalamak birde rendelenmiş limonla fırçalamakta beyazlaştırıyor

bu işlem dişe asla zarar vermez denilemez ama diş hekimince kontrollü yapılan beyazlatma kişinin evde yaptığından çook daha az zararlıdır. ayrıca, örneğin evde uygulanan 5 seans beyazlatmayla 2 ton açılıyorsa dişlerinizin rengi, klinikte uygulanan 2 seansla 2 ton açılır. yani evde dişinizi ekstradan asite maruz bırakırsınız. etkisi siz de dikkat ederseniz uzun sürer..(aşırı çay kahve tüketimi vs.).uygulanan seans sayısına ve dişinizin durumuna göre (mesela dişlerinizdeki renklenmenin sebebi nedir? ne kadar zamandır böyle? gibi) dişlerinizin rengi her seansta biraz daha açılır.

diş fırçana karbonat ve limon sür güzelce fırçala 1 2 ton açılacaktır rengi ben yapıyorum yılda 1 2 kez

kızlar ben dıs beyazlatmak ıstıorum topık varmıs burda gorunce sasrdım . yaptıranlarınız varmı.memnunıyet nedır. kaç tl ödeedik kaç seanssda?

ben geçen sene yaptırmıştım, öndeki alt+üst 12 dişe sürmüştü kimyasalı doktor ve yarım saat falan sürmüştü işlem (yanlış hatırlamıyorsam 600 gibi bir meblağ vermiştim) ama dişçiden eve gelince tam bir gün boyunca sızım sızım sızlamıştı dişlerim su içmeyi fln bırakın konuşurken giren havadan bile acımıştı ama bir gün sonra geçti acısı.. 1-2 ton açılıyor rengi ve iyi bakarsan 1-2 yıl öyle kalır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…