• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş beyazlatma ücreti

selam kızlar diş beyazlatan varmı aranızda varsa ücreti nedir ??

beyazlatmadım ama çevredeki dişçilerin verdiği ortalama fiyatı söyleyebilirim, seans seans uygulanıyor, genelde 3 seans öneriliyor, seansı 300 lira falan, tabi fiyat üzerinden -100 +100 tl oynayabilir diğer yerlerde.

dişçiye göre değişir,
devlette yaptır bedava, sadece muayene ücretini ödüyorsun
özel hastanelerde 100tl ye falan yapıyorlar

Dishekimine göre fiyat degisebilir ama genelde bir seans 100-300 tl arasındadır.

evet yapıyor, ben yeni yaptırdım, ama doktorunu iyi seç çünkü benim yaptırdığım doktor bazı yerleri tam yapamamış
bir daha ki sefer başka bir doktora gidicem

sizin dediğiniz taş temizletme ve diş parlatma sanırım, lazerle uygulanan hidrojen peroksit vb. kullanılan beyazlatmadan bahsetmiyorsunuz?

sizin dediğiniz taş temizletme ve diş parlatma sanırım, lazerle uygulanan hidrojen peroksit vb. kullanılan beyazlatmadan bahsetmiyorsunuz?

aa evet siz daha detaylı mı beyazlatmak istiyorsunuz? ben sadece taş temizletme ve parlatmadan bahsetmiştim,
ama o dediğinizi de sormak lazım, bence yapılıyor olabilir

evet yapıyor, ben yeni yaptırdım, ama doktorunu iyi seç çünkü benim yaptırdığım doktor bazı yerleri tam yapamamış
bir daha ki sefer başka bir doktora gidicem

teşekkür ederim canm bilmiyordum bunu :D dişlerim temiz zaten sadece bembeyaz olsun istiyorum... dişlerini beyazlattıktan sonra daha çok leke oluyor diye duydum doğrumu bir fark oldumu yani çay kahve içerken leke daha çabuk oluyor sürekli yaptırmak zorunda kalırsın diyorlar

teşekkür ederim canm bilmiyordum bunu :D dişlerim temiz zaten sadece bembeyaz olsun istiyorum... dişlerini beyazlattıktan sonra daha çok leke oluyor diye duydum doğrumu bir fark oldumu yani çay kahve içerken leke daha çabuk oluyor sürekli yaptırmak zorunda kalırsın diyorlar

ben de öyle duymuştum ama doğru mu bilmiyorum,
dişlerimi hergün düzenli fırçalarım, sigara-kahve-çay alışkanlığım yok
dişlerim temizlendiği gibi hala, belki çok az bi fark vardır

ben de öyle duymuştum ama doğru mu bilmiyorum,
dişlerimi hergün düzenli fırçalarım, sigara-kahve-çay alışkanlığım yok
dişlerim temizlendiği gibi hala, belki çok az bi fark vardır

memnunmusun yani iyiyki yaptırmışım dedinmi fark ediyormu beyaz oluyormu gerçekten :D aynen benim de öyle alışkanlıklarım yok bende sürekli fırçalarım

memnunmusun yani iyiyki yaptırmışım dedinmi fark ediyormu beyaz oluyormu gerçekten :D aynen benim de öyle alışkanlıklarım yok bende sürekli fırçalarım

evet çok memnunum bence yaptırabilirsin :34:
2.senedeyim şuan, düğünden önce tekrar yaptırmayı düşünüyorum

Devlet hastanesinde yaptırdığın zaman sanırım sadece muayene ücreti alınıyor oda sskdan fln diye biliyorum özele giderken 300-500 arası bi ücretcik çıkıyor :)

Back