Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar diş beyazlatan varmı aranızda varsa ücreti nedir ??
dişçiye göre değişir,
devlette yaptır bedava, sadece muayene ücretini ödüyorsun
özel hastanelerde 100tl ye falan yapıyorlar
devlet yapıyormu ? yapmıyor diye biliyordum
evet yapıyor, ben yeni yaptırdım, ama doktorunu iyi seç çünkü benim yaptırdığım doktor bazı yerleri tam yapamamış
bir daha ki sefer başka bir doktora gidicem
sizin dediğiniz taş temizletme ve diş parlatma sanırım, lazerle uygulanan hidrojen peroksit vb. kullanılan beyazlatmadan bahsetmiyorsunuz?
evet yapıyor, ben yeni yaptırdım, ama doktorunu iyi seç çünkü benim yaptırdığım doktor bazı yerleri tam yapamamış
bir daha ki sefer başka bir doktora gidicem
teşekkür ederim canm bilmiyordum bunu dişlerim temiz zaten sadece bembeyaz olsun istiyorum... dişlerini beyazlattıktan sonra daha çok leke oluyor diye duydum doğrumu bir fark oldumu yani çay kahve içerken leke daha çabuk oluyor sürekli yaptırmak zorunda kalırsın diyorlar
ben de öyle duymuştum ama doğru mu bilmiyorum,
dişlerimi hergün düzenli fırçalarım, sigara-kahve-çay alışkanlığım yok
dişlerim temizlendiği gibi hala, belki çok az bi fark vardır
memnunmusun yani iyiyki yaptırmışım dedinmi fark ediyormu beyaz oluyormu gerçekten aynen benim de öyle alışkanlıklarım yok bende sürekli fırçalarım
Özele gittim ben 800 dedi kalktım koltuktan geri 4 seans sürüyomuşselam kızlar diş beyazlatan varmı aranızda varsa ücreti nedir ??