Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hassas olmayan dişlerde de aynı sızı hissediliyo genel bir durumMerhaba birkaç gün önce yaptırdım. Canım çok acıdı. Bir anda çok şiddetli ağrılar hissettiriyor elektrik çarpması gibi. İşlem bittikten sonra ağrı kesici içtim ama birkaç saat daha devam etti bu his. Hassas dişlere sahipseniz çok iyi düşünün. Ben bir daha yaptırmayı düşünmüyorum.
Yok.Kararsız kaldım yaptırıp memnun kalan varmi dişlerim güzel gözüken istiyorum yaptıran varmi
Evde yaptığınız ürünün adı ne acaba hatırlıyor musunuz?Konuyu ben de hortlatmış olacağım ama ben 2017 veya 2018 yılında diş hekimin evime verdiği plaklar ve içinde beyazlatıcı bulunan tüplerle yapmıştım ondan çok memnun kalmıştım.
Geçen sene yaptığım beyazlatma diş hekimi koltuğundaydı onu sevmedim.
Opalence turuncu şırınga gibi olanlardıEvde yaptığınız ürünün adı ne acaba hatırlıyor musunuz?
ben evde uygulamalardan bahsedıyorum ama bılemıyorumben yaptırmıştım ama yaptırdıktan sonra renkli yemek içecek tüketmemeniz gerekiyor bi süre. tüketecekseniz de hemen sonrasında dişlerinizi fırçalamanız lazım.