• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları diş belirtisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hayalci

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
365
21
318
arkadaşlr 6.5 aylık bir kızım var.yaklaşık olarak 5.5 aylıkken ek gıdalara başladık.çok iştahlı olmasada bişeylerle oyalıyarak yediriyordum ama 5 gunden beri hiç birşey yediremiyorum .sadece beni emmek istiyor.agzını resmen kilitliyor.gecelere neredeyse yarım saatte ağlayarak uyanıyor(aslında bunlar daha onceden de vardı ama şimdi arttı)bunlar diş belirtisi olabilir mi?ağzını kilitlediği için bakamıyorum. baksam bile anlamam.bir defsında elimi ağzına soktum alt dişlerinin arkası yumuşak gibi geldi.diş etinin ustunun mu altının mı şişmesi gerekiyor.bide yuzumu filan emmek istiyor...çok fazla salyası da yok..

diş belirtisi de olabilir ama aklınızda bulunsun idrar yolu enfeksiyonuda olabilir bir tahlil yaptırın derim

Burun akıntısı, hafif öksürük, ishal, iştahsızlık, salya akması, gece çok sık uyanıp çığlıklar atması, huysuzluk, bazen ateş. Diş belirtisi bunlar

benim oğlumda 6,5 aylık aynı durumlar bizde de mevcut önce iyi kötü yiyen oğlum şimdi hiç yemiyor ne yazıkki sütüm de yok.mamasını da içmiyor kısacası aç geziyor ve ben buna çok üzülüyorum. burun akıntısı var bende havalardan sanmıştım demek diş gelecek ondan.acaba rahatlatmak için ne yapabilirim?ne şekilde besleyebilirim kuzumu?

benim oğlumda 6,5 aylık aynı durumlar bizde de mevcut önce iyi kötü yiyen oğlum şimdi hiç yemiyor ne yazıkki sütüm de yok.mamasını da içmiyor kısacası aç geziyor ve ben buna çok üzülüyorum. burun akıntısı var bende havalardan sanmıştım demek diş gelecek ondan.acaba rahatlatmak için ne yapabilirim?ne şekilde besleyebilirim kuzumu?

mamasını içmiyorsa biraz muhallebi katın ben o şekilde içirebilmiştim ama hazır muhallebiden doktorumuz önermişti....

Back