- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Okuyor musun calisiyor musun:)bennnnn
Ben de okuyorum simdi staj donemindeym ve nefret etmiş durumdayim4senedir diş hekımı asıstanıyım
Ben üniversitede okuyorum simdi fakültede staj yapiyorum işimiz hekimlere yardim etmek ama burada bizi çok hor görenler var hizmetçi gorenler varaaa bn mesleşimi çok seviyorum belgelıyım aynı zamnda
konuyu görünce cevap vermek istedim..biraz umutsuz yazmışsın ama bence çok güzel bir bölüm okuyorsun..ben diş hekimiyim inan staj yaparken bizide asistanlarımız hor görür kötü davranırdı kaçınılmaz birşey bu..benim personelimde senin bölümünden mezun hep diyorum ona çok şanslısın diye..atanmanız çok rahat oluyor..çalışma koşullarınız ağır değil..arkadaş gibiyiz oturur sohbet ederiz şakalaşırız..mezun olunca atanmaya çalış hemen zaten yüksek puanlar gerekmiyormuş..özel sektörde çalışırsan zorlanabilirsin ama atandıktan sonra rahat edersin..Ben üniversitede okuyorum simdi fakültede staj yapiyorum işimiz hekimlere yardim etmek ama burada bizi çok hor görenler var hizmetçi gorenler var
Sizi gordugume öyle sevindim ki su anda araştırma hastanesinde staj yapiyoruz bize genel yaklasim afedersiniz amele gibi davraniyolar. Bizi 15tatilde bile getirtneye calisicaklar. Bizi kliniğin içinde 2yilliklar diye cagiriyorlar.. Doktorları geçtim hekim öğrencileri daha fena. Arkadaş gibi davranan da var öteki turlu davranan da var. Ben birakmayi bile düşündüm. Ya ben bu bölümden önce diş protez de okudum. İnsan biraz saygiyi haketmiyor mu? Devlete geçince her şeyin daha farklı olcagini biliyorum.. KPSS den 72 aldim.. Eğer bu sene alttan dersim kalmazsa haziranda alım olucak inşallah.. Ben yine yumuşak basliyim sesimi çok cikartmiyorum arkadaslarim her gün ağlayarak cikardi klinikten. Bize esek gibi calisacaksiniz eşek gibi buraya geliceksiniz sizi dersten birakicaz buraya mahkum olcaksiniz mezun olamiycaksiniz 2.sinif oldunuz bisey bilmiyor musunuz gibi asagilayici laflar.. İnsan değil miyiz ya unutmuş olamaz miyiz.. Hekim öğrencisi bile geliyor sterilizasyona diyor ki akiskan kompozit hangisi yaninda ne goturucez ya da siman nasil karistirilir. Çok hayal kirikligina ugradim ben bu hastanede. Doktorların yüzlerine karsi söylüyoruz artik biz buradan gitmek için gün sayiyoruz diye. İnsanin insana biraz saygisi olmali[/QUOTE][QUOTgördüğüme ss, post: 38434780, member: 84466"]konuyu görünce cevap vermek istedim..biraz umutsuz yazmışsın ama bence çok güzel bir bölüm okuyorsun..ben diş hekimiyim inan staj yaparken bizide asistanlarımız hor görür kötü davranırdı kaçınılmaz birşey bu..benim personelimde senin bölümünden mezun hep diyorum ona çok şanslısın diye..atanmanız çok rahat oluyor..çalışma koşullarınız ağır değil..arkadaş gibiyiz oturur sohbet ederiz şakalaşırız..mezun olunca atanmaya çalış hemen zaten yüksek puanlar gerekmiyormuş..özel sektörde çalışırsan zorlanabilirsin ama atandıktan sonra rahat edersin..
Canim bende o bolumu secmeyi dusunuyorum tam emin degilim bir kac secenegim var diyetisyenlik gibi ama giremezsem ya hemsirelik yada dis teknisyenligini de dusunnuyorum , ama yurtdisinda yasiyorum bu arada , acaba turkiyede is olanaklari nasildir ? Maasi ne kadar ? Senin fikrin nedir sence hemsirelik mi yoksa dis teknisyenimi ?Evet arkadaşlar agiz ve dis sagligi bolumu okuyan var mi ya da diş hekimi asistanligi yapan??
Merhaba canmmCanim bende o bolumu secmeyi dusunuyorum tam emin degilim bir kac secenegim var diyetisyenlik gibi ama giremezsem ya hemsirelik yada dis teknisyenligini de dusunnuyorum , ama yurtdisinda yasiyorum bu arada , acaba turkiyede is olanaklari nasildir ? Maasi ne kadar ? Senin fikrin nedir sence hemsirelik mi yoksa dis teknisyenimi ?
Bu arada senin konunu okumustum , insallah hersey yolundadir son durumun nasil ?
Cok sagol canim bende kararsizim iste sanki hemsirelik daha yuksek gibi geliyor ama bilmiyorum isteMerhaba canmm
Ben su an agiz ve djs sagligi okuyorum ama bu dis teknisyenligi degil.. Hemsirelik bizim bolumden
daha yorucu ve nbetleri var.. Bizim
bolumde doktorun istedigi malzemeleri getiriyosun ve hastayi
tedaviye hazirliyosun.. Tedavi
sirasinda doktora yardim
edebiliyosun.. Stajyerken biraz
hizmetci gibi davraniyorlar insanin
norali bozuluyo:) ama devlette maasi
3bini buluyor canim. Benim bu sene
biticek. Lisede dis protez
teknisynligiokudum ama is alani cok
zayif diye agiz ve dis sagligini sectim
Kpss de atamasi kolay sayilacak derecede tabi yillar gectikce mezun sayisi cogaldikca puani yukseltebilirler..
Benim duruma gelince daha iyiyim canm nasil oliym hayat devam ediyor
Memnunum
İnsallah hakkimizda hayirlisi olur :)))Cok sagol canim bende kararsizim iste sanki hemsirelik daha yuksek gibi geliyor ama bilmiyorum iste
, saglik alanindan hangi bolmu okursan oku bosta kalmiyorsun . Insallah hakkinda hayirlisi olur canim . :)
insallah canim benim hele bir kzananayimda tum dunyaya ilan edicemİnsallah hakkimizda hayirlisi olur :)))
Hangi bolume gittigini yazarsin bana merakta birakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?