• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş arayüz temizleme fırçası

serpilerden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
47
21
88
merhaba arkadaşlar bir süredir eşim ve ben ağız kokusundan muzdariptik.Hatta kırık olan ama ıdare ettiği yere kadar gotur dedıklerı azı dişimi koku ondanmı acaba dıye cektırdım.Çapa diş bolumunde tavsıye edılen diş arayüz temizleme fırçasını kullandıktan sonra ıkımizde bu sorunu cozduk.Diş arayüz temizleme fırçası kaplamaların arasına ve diş boşluğuna sıkışan, dişi fırçalasanızda çıkmayan yemek artıklarını çıkarıyor.Kimi dişçi önemsemiyor ama denemenizi tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar bir süredir eşim ve ben ağız kokusundan muzdariptik.Hatta kırık olan ama ıdare ettiği yere kadar gotur dedıklerı azı dişimi koku ondanmı acaba dıye cektırdım.Çapa diş bolumunde tavsıye edılen diş arayüz temizleme fırçasını kullandıktan sonra ıkımizde bu sorunu cozduk.Diş arayüz temizleme fırçası kaplamaların arasına ve diş boşluğuna sıkışan, dişi fırçalasanızda çıkmayan yemek artıklarını çıkarıyor.Kimi dişçi önemsemiyor ama denemenizi tavsiye ederim.
Yardimci olur musunuz

Yardimci olur musunuz
Diş ipini herkes kullanmalı ama sağlıklı dişetleri olan ya da dişeti büyümesi olan hastalar arayüz fırçası kullanamaz.
Siz en iyisi dişhekimine gidin dişetlerinizi kontrol ettirin .
Gerek varsa kullanırsınız.
Kullanmanız gerekse bile hangi formda kullanacaksınız çam ağacı şeklinde mi ? Düz mü?

Diş ipini herkes kullanmalı ama sağlıklı dişetleri olan ya da dişeti büyümesi olan hastalar arayüz fırçası kullanamaz.
Siz en iyisi dişhekimine gidin dişetlerinizi kontrol ettirin .
Gerek varsa kullanırsınız.
Kullanmanız gerekse bile hangi formda kullanacaksınız çam ağacı şeklinde mi ? Düz mü?
Hiç bir fikrim yok diş hekimime danisayim en iyisi tesekkur ederim

merhaba tabıkı yardımcı olurum.arayuz fırcası kesınlıkle dıs ıpınden daha ıyı.benım ozeldekı dıs hekımım gerek yok dedı ama ben cok memnunum.yenılıklerı takıp etmek ve denemek gerekır dıye dusunuyorum.bana capa dıs etı tedavısı bolumunde onerdıler.dıs etı kanaması ve cekılmesı gıbı sorunlarım var.eger bunu devamlı kullanırsan bırdaha dıs tası temızletmenıze gerek yok dedıler.ısın acıkcası ben tembellık yapıp butun dıs aralarıma kullanmasamda kaplama aralarında takılan artıkları nasıl cıkardıgını gordukten sonra omur boyu kullanıcam.agız kokumda gectı megersem bundanmıs.ara yuz fırcaları eczanelerde satılıyor boyutuna karar vermenız belkı zor olabılır.capada onerılen kalınlık bana fazla geldı sımdı bır tık ıncesını aldım.sapı uzun olanların kullanımı daha kolay.ben tepe nınkını kullanıyorum.

ozellıkle dış etı problemınız varsa zaten kullanmanız soylenıyor.eskı dıs hekımlerı onermeyebılır ama ben sıddetle tavsıye ederım.esımdede agız kokusu problemı vardı once kabul etmedı kullanmayı.dıs ıpı ve agız gargarası kullanıyordu ama sorun devam edıyordu.sımdı o da kullanmaya basladı ve koku sorunu gectı kı esımde kaplama yok.

ozellıkle dış etı problemınız varsa zaten kullanmanız soylenıyor.eskı dıs hekımlerı onermeyebılır ama ben sıddetle tavsıye ederım.esımdede agız kokusu problemı vardı once kabul etmedı kullanmayı.dıs ıpı ve agız gargarası kullanıyordu ama sorun devam edıyordu.sımdı o da kullanmaya basladı ve koku sorunu gectı kı esımde kaplama yok.
Boyutu hakkinda hakkinda diş hekimime danişacagim çok tesekkur ederim.
Dişlerim hizla çürüyor diş hekimi arayüzlerden çürüdügünü söyledi.diş ipi önerdi kullanmaya başladim.hemen bi arayüz fircasi da alacagim arayuz fircasina ek olarak diş ipi kullanmaya gerek var mi peki diş taşi temizligi bana çok zor geliyor bunu önlüyorsa kullanmak şart

bana çapa tıp fakultesı diş hekimliğindeki dişçi önerdi diş arasına bakarakta hangı mm de olanı kullanacagımı soyledı ama buyuk geldı kucugunu denıyecegım.ithalatcı fırmayı arıyarak bılgı alabılırsınız.her fırmanın mm lerı farklı.duzenlı kullanırsam dıs tasını tekrar temızletmeme gerek kalmayacagını soyledı.cok fazla dıs tası yoktu ve nasıl fırcalamam gerektıgını anlattı.fırcalama hatasıda anladıgım kadarıyla dıs tasına sebep oluyor.dıs ıpınden daha kullanıslı.dıs ipi yerıne arayuz fırcasının yeterlı olacagını dusunuyorum.tepe nın sarı renk olanını almıstım esım mavısını aldı.bende sarıyı bıtırınce mavıye gececegım.eczanelere satıs yapıyorlar ve satıs temsılcılerının bolgelerı varmıs sıze cep telefonunu verıyorlar onlar vasıtasıyla mm sı konusunda bılgı alabılırsınız dıye dusunuyrum.dıs ıpınden daha cok memnun kalacaksınız ıkısınıde gerek varmı bılemıyorum bana doktorum soylemedı dıs ıpıde kullan dıye.

Back