• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş ağrısından deliricem kizlar bi bakin

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.159
1.748
333
Bolu
selam kızlar,
Dişimin ufak bir kisminda kirik var sizlayarak ağrı yapıyor.
Bugün h.sonu olduğu için acilen gittim ağrı kesici iğne yaptılar fakat hicbir faydası olmadı.
Apranax içtim,karanfil cignedim,tuzlu suyla gargara yaptim yok bana misin demiyor.
Var mi ağrıyı gecirticek bildiğiniz baska bir yöntem veya ilaç carsambaya kadar dayanmam lazim randevuyu çarşambaya verdiler.Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun .
Diş kırılınca sinirler açığa çıktı tabi , benim de başıma gelmişti ..
Karanfil yağı birebir , bıçak gibi kesiyo ağrıyı .
beans beans

selam kızlar,
Dişimin ufak bir kisminda kirik var sizlayarak ağrı yapıyor.
Bugün h.sonu olduğu için acilen gittim ağrı kesici iğne yaptılar fakat hicbir faydası olmadı.
Apranax içtim,karanfil cignedim,tuzlu suyla gargara yaptim yok bana misin demiyor.
Var mi ağrıyı gecirticek bildiğiniz baska bir yöntem veya ilaç carsambaya kadar dayanmam lazim randevuyu çarşambaya verdiler.Lütfen yardımcı olun.
Çok soğuk çok sicak tuketme daha çok agritiiyo

Karanfilden ziyade karanfil yağı varsa daha iyi sonuç alırsınız... Çok zor biliyorum geçmiş olsun... belki apsede yapmış olabilir antibiyotikte gerekebilir

Cok gecmis olsun o dis agrisini bilirim az cekmedim bende.
Bak arkadaslar karanfil yagi demis pamukla bastir hava almasin iyi gelir insallah.. ben gargara yapiyodum surekli ama gecici bunlar hep.

Rakı:eğlence:

Nöbetçi dişçi bulup gidin bence.
Çarşambaya kadar dayanılır mı ona?

Çok geçmiş olsun öncelikle; diş ağrısı beter ekmek içi deneseniz. Pamuk gibi hava almasını engeller en azından

Kirik bolgeye sakiz yapiatiranilirsin agri kesici gecirmez antibiyotik gecirir ama hemen git bir disciye yuzun sismesin.

Back