Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pazartesi günü dolgu yaptırdım. Ama çok çok çok kastım kendimi. Ondan olduğunu tahmin ediyorum dişlerimin yarısı ağrıyor, sızlıyor. Günde üç dört ağrı kesici içiyorum. Az önce yine içtim etki etmedi. Uyuyamıyorum da. Tavsiyesi olan var mı?
Pazartesi günü dolgu yaptırdım. Ama çok çok çok kastım kendimi. Ondan olduğunu tahmin ediyorum dişlerimin yarısı ağrıyor, sızlıyor. Günde üç dört ağrı kesici içiyorum. Az önce yine içtim etki etmedi. Uyuyamıyorum da. Tavsiyesi olan var mı?
Cnm kendini kasmaktan o kadar ağrımaz çenenin yarısı 1 2 saat ağrır yani üç dört ağrı kesici ciddi bir ağrı.Dişinin dolguluk olduğuna eminmisin?Bazen çütük baya derin olup sinire yakın olabiliyor.Dolgu kurtarmamış olabilir dişini.Kanal yapılması gerekebilir diye düşünüyorm.Özellikle sıcak birşey içtiğinde dişin ağtı yapıyormu?
Dolgu bu kadar ağrı yapmaz, muhtemelen çürük vardır kökte... Doktorunla görüş tatlm. Ya da imkanın varsa hastane acil bölümüne git, anlat. Ağrı kesici iğne çok fayda ediyor diş ağrısına, hem rahat uyursun... Geçmiş olsun...