• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dis agrisi

nofatyesfit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
96
91
3
24
Arkadaslar azi disimin altindaki dis eti ve azi disimin koku fena halde cok aciyor.Sabahtan beri agridan yerimde duramiyorum.Memleketteyim doktora eczaneye vs. gidemem.Evde nasil hafifletebilirim :((((

Öncelikle en yakın zamanda doktora gidin. Sarımsak surmek,karanfil koymak,sirkeli suyla gargara yapmak iyi gelebilir. Geçmiş olsun.

Karanfil yagi bulabilrsen bi pamuga SADECE 1 -2 DAMLA dokup disine disetine koy. Tukurugunu de yutmamani tavsiye ederm,bi lavabonun basinda yap bunu. Cunku uyusturan bir sey,yutmaman iyi olur ..

Ben daha cok sirkeyi tercih ediyorum.disinin o kisminda sirkeyi beklet tukur.. Kurdanla kurcalayip kanatmak da nekadar dogru ama,sanki biraz rahatliyorum.
Allah vermesin cok kotu bir sey dia agrisi. Hamilelikte daha da zor,mudahale edilemiyor. :( ve ben hamilelikte cekiyorum ara sira. Kudurtuyo agridan..bi keresinde 12saati askin agri cekmstim siddetli bi bicimde.. seninki kisa zamanda gecer umarim...

Burada yazılanların hiç birisini kesinlikle tavsiye etmem, yüzünüze buz uygulaması yapın ve en kısa sürede diş hekimine gidin lütfen.

Back