diş ağrısı

sevgikelebegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
114
11
11 haftalık hamileyim ve bugün çok kötü diş ağrım başladı napacağımı şaşırdım yardımcı olurmusunuz

Canım doktora gidiceksin başka türlü malesef geçmiyo ben çok çektim ağrıdan en son doktorumun izniyle kanal tedavisi yaptılar rahatladım

bencede doktora git onlar bebk zarar gormeyecek sekilde tedavi yaparlar.evde sadece agri kesici alabilirsin bebgine zarar vermeyecek ilac.baska secenek yok

Teşekkür ederim malesef ne yaptıysam biraz geçiyor sonra tekrar başlıyor dediğiniz gibi doktor yolu görünüyo aslında gitmekte istemiyorum

Teşekkür ederim malesef ne yaptıysam biraz geçiyor sonra tekrar başlıyor dediğiniz gibi doktor yolu görünüyo aslında gitmekte istemiyorum
Canım bende gitmek istemiyordum çooook çektimmmm o ağrıyı aman bebeğime birşey olur korkusuyla gitmedim artık çookk ağrıyordu uyuyamıyordum .En son kendi doktoruma sordum neden çekiyorsun o ağrıyı bebeğine daha çok zararlı hadi iltihap varsa derhal diş doktoruna git ilaç verirse bana getir bakiyim ne müdahale gerekiyorsa yine beni ara sor yönlendireyim seni dedi. En sonunda gittim ve kurtuldumm.Hiç çekme o ağrıyı ama sen daha ilk aylardasın kendi doktoruna danış bi dişim ağrıyor de o yönlendirsin

Teşekkür ederim canım bugün gittim diş doktoruna ama seninde dediğin gibi ilk aylarda olduğum için hiç bir şey yapamazmış bikaç ay geçsin doktorunda izin verirse kanal tedavisine başlarız dedi yapacak bişey yok malesef

Canım bak burda bi arkadaş paylaşmıştı bi dene istersen çok kişi denemiş ağrı kesilmiş Bende dişçi mudahale etmeseydi deneyecektim doğal yöntem

Eklentiler

• image.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 67
Canım bak burda bi arkadaş paylaşmıştı bi dene istersen çok kişi denemiş ağrı kesilmiş Bende dişçi mudahale etmeseydi deneyecektim doğal yöntem
Malesef bu yöntemi denedim ve çok iğrenç bir kokusu vardı ağzıma almamla kusmam bir olmuştu o günden sonra sarımsaktan tiksindim hala sarımsak kokusu duysam midem ağzıma gelir bugün diş doktoru az tuzlu ılık suyla veya karbonatlı suyla gargara yap dedi

Ay canım bende sarımsağı dişime koymuştum sabaha kadar kusmuştum Allah yardımcın olsun inş geçer ağrıların ağrı kesici istemedin mi kendi doktorundan? Ben tuzlu su gargarası yaptım ama benim geçirmedi lanet birşey bu diş ağrısı...Tez zamanda kurtulman dileğiyle

Amin canım inşAllah hemde çok berbat bişey diş ağrısı zararsız ağrı kesici varmış onu yazdı günde 1 tane kullanmama izin verdi ancak...

Amin canım inşAllah hemde çok berbat bişey diş ağrısı zararsız ağrı kesici varmış onu yazdı günde 1 tane kullanmama izin verdi ancak...
İyi bari inşallah geçirir canım gece iç ağrı kesiciyi çünkü gece tutuyo ağrısı rahat uyursun

ay benimde çürüğüm var .aslında yaptırmam lazım fakat kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyorum. dişçi bırakman lazım 5 gün önceden dedi.bırakmaya korkuyorum. bu sirkeli saımsağı denemek istiyrum .çaresizlik kötü .Allah dermansız dert vermesin kimseye. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Dene bakalım canım inşallah geçer ağrın , diş ağrısı dayanılacak gibi değil... Rabbim sağlıkla kavuştursun meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…