- 28 Ocak 2013
- 2.214
- 864
-
- Konu Sahibi Limonlu_Cheescake
ağrı kesici denemişsinizdir herhalde.valla bu dünyada ki en kötü ağrılardan biri herhalde bende neler yaşadım son 2 haftada dişimden.geçeleri rakıyla dişime gargara yapıyordum en son ama iyi geliyordu gerçektende.
Tuzlu suyla gargara yap.
Çürüğün üstüne karanfil koy.
Guzel bir ağrı kesici al.
Sirkeli suyla(seyreltilmiş) gargara yapabilirsin.
Kulak cubuguna kolonya dök, çürüğe bastir hafif.
Eczaneden ağız gargarasi, agriyi uyuşturucu etken maddeler alabilirsin.
Netten dış agrisini giderici dualara bakabilirsin.
Tüm bunlara rağmen gecmediyse, geçmiş olsun arkadaşım.
Kesinlikle dene. Hatta eczacindan disinol almani oneririm.Tuzlu suyla gargara yaptım, karanfil koydum. ağrı kesici içtim. ağız çalkalama suyum vardı onunla gargara yaptım yok geçmedi.
artık kalanlarını denicem. sirkeli suyu denememiştim. teşekkürler.
Kesinlikle dene. Hatta eczacindan disinol almani oneririm.
Geçmiş olsun, tam olarak problem ne ki, ben de ayni dertten muzdaribimde..
Eczaneden dişinol damla alıp üzerine damlatın. Başka hiç bir şeykesmez diş ağrısını.Çok fena dişim ağrıyor. Yakın zamanda doktora gidicem ama birkaç gün gitme ihtimalim yok ve ağrısına dayanamıyorum. İnternetten bir şeyler araştırıp denedim ama hiç biri işe yaramadı.
Tavsiyesi olan var mı nasıl ağrısını azaltabilirim?
Bende de var çürük. Kanal olacakmış. Çürük çok ilerlemediyse seninki de kanal olur muhtemelen.dişim çürümüş sanırım. dün gece ağrımaya başladı geçmedi bir türlü.
Bende de var çürük. Kanal olacakmış. Çürük çok ilerlemediyse seninki de kanal olur muhtemelen.
Ve ben çok korkuyorum
Discim bana, randevuya kadar yen o korkuyu dedi, ne bi rahatlatma ne bise.Bende de var diş doktoru korkusu maalesef.
karanfil...
karanfili denedim ama ben mi yanlış kullandım bilmiyorum işe yaramadı?
büyük ihtimalle ya kanal tedavisi olcak yada dişin çekilcek..kökünde iltihap var sanırım..sen ne yap ne et doktora git..iltihap varsa antibiyotik ağrı kesici falan verir..iltihap kuruyunca tedavi yapar..