Diş ağrısı

nazlihan_hm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
45
0
36
Konya
merhabalar... başlık diş ağrısı şeklinde ama şikayetime tam olarak ağrı diyemem aslında. sol alt azı dişimde büyük bi dolgu var. arkasında 20lik dişim var, önündeki azı dişim çocukken çekildiği için boş duruyor. bu dişim zaman zaman kökünden şişerek bana sıkıntı veriyor. hiçbir şey çiğneyemiyorum üstüne hiç basamıyorum çok acıyor. ama sıcaktan soğuktan etkilenme yok. sorun 1 gün sürüyor ertesi gün geçiyor. doktorum dişin sağı solu boş olduğu için sallandığını bu yüzden sert bişeyler yediğimde bu şekilde sorun çıkardığını söyledi. şimdi buna benzer bir sorun diğer dişlerimde de olmaya başladı, sağ üst azı dişimde. bunun kadar acımıyor ama yine de acı var biraz ama şişme yok bunda. bir ay önce diş kontrolündeydim dişlerimde çürük yok, dolgularımda bi arıza yok. benim çok hassas bi bünyem var ve kendimi bildim bileli başıma ne geldiyse stresten geldi :) ve şimdide yine stresten mi oluyodur acaba bu sıkıntılar çünkü ertesi gün geçmiş oluyo acı. kpss ye hazırlanıyorum, acaba yine bundan dolayı veya diğer gerginlikler rol oynuyor olabilir mi bu durumda?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…