• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş Ağrısı İçin

dibs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
8
0
36
İçel Mersin
Üst azı dişim çok kötü çürüdü, kırıldı, oyuk açıldı resmen. Bazen dayanılmaz ağrıyor. Doktora gidicektim ama diş çekmeden önce bir ilaç veriyorlarmış 2-3 hafta o ilacı kullanıp öyle gidiyormuşsun o zaman dişini çekiyormuş. Benim de sevgilim gelicek aralıkta istanbuldan (tam tarih belli değil) (ben izmirdeyim), randevularla falan çakışır diye çok korkuyorum, ya da o geldiği sıra dişim çekilmiş olur bişey yiyemez halde olurum yani her türlü rezillik, o yüzden erteliyorum. Sevgilim gelip geri istanbula döndükten sonra gidicem dişçiye. Yardımınızı istediğim konu, ben nasıl ağrısını geçiricem bu dişimin :( Ağrıdığı zamanlar ne yapsam geçer? (karanfil dışında)

ılık su içince ağrısı gidebilir çünkü dişinde kalan yemek parçalarını falan temizliyor ağrıda kesiliyor ben öyle yapıyorm geçiyor valla denemekte fayda var :))

Her bişey yememden sonra diş fırçalıyorum zaten, dişim ağrıdığı zamanlarda öyle gidip fırçalıyorum, sıcak su musluğunu açıp ılık suyla gargara yapıyorum. Ama yine ağrı. Off.

canım sarımsağı ezipte koy dişine kokusu kötü ama onun sayesinde geceleri uyuyabiliyordum ben

kılar banada geçen gün bir arkadaşım söyledi zeytinin çekirdeğini çıkarıp dişin üstüne koyuyormuşsun geçiriyomuş ağrıyı bende dün dişçideydim 20 lik dişim çürük ağrıyodu apse yapmış ilaç verdi cuma günü çekcek doktorum ama çok tırsıyorum 20 lik diş çok zor çıkıyomuş ama olsum duymucam ağrı o dişçinin sorunu o uğraşcak :27:

bende 20lik dişimin ağrısından bıkmıştım son olarak tek çözümü ise küçük buz jellerinde buldum mavi oluyo böyle oldukça iyi eczanede vardır büyük ihtimal. bide ben çok ağrıdığında dayanamadım acile gitmiştim orda doktor bi ilaç vurdu ağrım 3 gün boyunca geçti tabi sonra yine başlamıştı .

Sana şunu söyliyim, arada bi hafif ağrı yapan ve çok da rahatsız etmeyen dişim son 2 haftadır beni delirtircesine ağrıdı. Ve 2 hafta o acıyı çektikten sonra bazı tecrübeler edindim. Mesela ağrıyan dişe hiçbir şekilde dokunmamak gibi. Yani ne kolonyayı pamuğa döküp dişine bastır, ne dişine zeytin koy,ne de dişinol benzeri ilaçlar kullan. Bunların hepsi ağrıyı daha da şiddetlendiriyor ve dayanılmaz hale getiriyor. Yapman gereken bi ağrı kesici alıp ağrının geçmesini beklemek. Zaten bi süre sonra kendiliğinden geçiyor.

Back