• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş ağrısı acil yardım öneri

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
53
31
4 yaşına iki ayı var ve bu aralar aşırı diş ağrısı çekiyor iki tarafta da. Hastaneye gitmek istemiyor çok korkuyor gitsekte bişey yaptirmaz.ilacc bile asla içmiyor ağlayıp duruyor açıdan ne yapabiliriz bu yaşlarda çocuğu diş ağrısı cekipte yaptiranlar var i nasıl müdahale ediliyor

Evde ağrıyı dindirmeye çalışamazsınız. Gitmesi gerekli. Siz cesaretlendirin. Doktora gidelim mi diye sormayın. Gidicez hemen şöyle yapcaklar bitcek ağlamana gerek yok filan diyebilirsiniz.

Kısa vadede dentinox jel ama mutlaka doktor yani. Çürük falan varsa tüm vücut sistemini zehirleme olasılığı bile var

Evde ağrıyı dindirmeye çalışamazsınız. Gitmesi gerekli. Siz cesaretlendirin. Doktora gidelim mi diye sormayın. Gidicez hemen şöyle yapcaklar bitcek ağlamana gerek yok filan diyebilirsiniz.
Zaten zor bela sıra buldum demeden bı kerede artık gidecez inşallah oturur ve ağzını açar . İnşallah zor bir işlem gerekmez ve doktor iyi dir 🤲

Kısa vadede dentinox jel ama mutlaka doktor yani. Çürük falan varsa tüm vücut sistemini zehirleme olasılığı bile var
Yaa allah korusun aynen aynen artık dayanmiyor gidecez bugün ama bakalım ne dicekler ve izin vercekmi sanırım genel anastezi diyorlar . Bı yakınınıza demiz git 7 yaşına kadar dayanın gelin bize ne der bilmiyorum

4 yaşına iki ayı var ve bu aralar aşırı diş ağrısı çekiyor iki tarafta da. Hastaneye gitmek istemiyor çok korkuyor gitsekte bişey yaptirmaz.ilacc bile asla içmiyor ağlayıp duruyor açıdan ne yapabiliriz bu yaşlarda çocuğu diş ağrısı cekipte yaptiranlar var i nasıl müdahale ediliyor
Sarimsak köy ağrıyan dişe bastırın çiğnemesin yutmasın. Bunun uzerine Ben başka çözüm bilmiyorum

Back