diş ağrılarım dayanılmaz :((

meraklxix

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2006
1.534
154
hergün yatmadan mutlaka fırçalarım dişlerimi.günde 3 ü bile bulur ama hala çok ağrıyolar sızlıyolar diş etlerim ağrıyor resmen yaa kanamada çok fazla.acaba yeterli calsiyum almıyormuyumki.ilaçta alıyorum faydamı etmiyorki :?

gecmiş olsun canım bende agrı falan olmadı hamilelik boyunca ama her dişimi fırcaladıgımda cok kan akıyor diş etlerimden onada nasıl cözüm bulucam bilmiyorum diş doktoruna hic gitmek istemiyorum :1no2:

Geçmiş Olsun Canim Yaa Gerçekten çok Kötüdür Diş Ağrisi.ama Allaha şükür Hamileliğim Boyunca Ağrimadi Inşşallahta Ağrimaz.birtane çürük Dişim Var 1 Gün Süt Içmesem Hemen Başliyo Oyüzden Hiç Aksatmadan Kalsiyum Almaya Ve Dişlerimi Firçalamaya Dikkat Ediyorum

benim dişim çürük ya 20 lik dişim dişçiye gittiğimde birşey yapamayacağını söyledi.röntken çekilmesi lazımmış.kanamalar olucakmış adasucum..ay ağrı filan olmasında.

Ayy Canim Bu Yirmilik Diş Benimde Başima Bela Olucak Gibi Sonuncu 20 Lik Dişim Yandan Büyüyo.yani Büyümesi Gereken Yerden Değilde Yan Taraftan Büyüyo.bazen Dişimi Falan Firçalarken Aciyo.doğuma Kadar Tam çikmaz Inşallah Yoksa Damak Yarasindan Acisindan Duramam.

hamıllıkte cok bu tur sıkayetler aza ındırmek ıcın bolca sut,peynır,yogurt tuket canım.bırde sensodyne ısımlı bıe macun var onu kullan.dıgerlerıne gore kanamayı azaltıyor.ben artık hep onu kullanıyorum.memnunum.ama dıscı nıye bırsey yapacak bısey yok dedı onu anlayamadım.benıde yırmılıklerım curumustu ve cektırdım.ılerledıkce daha kotu olacaktı cunku.
gemıs olsun canım.

canım ya çok delindi dişim.röntgen çekilmeden bişey yapamayız dedi.röntgenide şimdi çektiremediğim için doğumu bekliyorum.o diş macunu kullanıcam.bakalım faydası olucakmı. çok saol canım benim.

canım calsiyumla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü dişin çürükmüş o yüzden ağrıyodur..
ama kanama bendede var hamilelikten heralde..
geçmiş olsun canım çok zor bir durumm..

Geçmiş olsun meraklı. bu 20'likler benim de başıma bela.. 4'ü aynı anda çıkmaya başlamıştı ve çıkalı 10 yıl oldu hala çektirirler bana... hepsi 1'er hafta sırasıyla ağrıdı. şimdi sol üst tarafımda var biraz ağrı. doğumdan sonra hepsinden kurtulmayı düşünüyorum ama işin kötüsü çürük de değiller. sağlam sağlam çektircem valla...

canım yaa ben de sensodyn kullanıyorum ama yinede kanıyooo

gecmis olsun canim .. benim hergün en az yarim litre süt tüketmeme ragmen disim kirildi .. dikkat et kendine..

geçmiş olsun meraklıcım dişten bende ilk başlarda çok çektim şimdi çok şükür bişi yok aman olmasında wallahi çok zor diş ağrısı sadece diş eti kanamam kaldı çok fazla kanıo ama katlanıcaz başka çare yok inş en yakın zamanda geçer seninde canım...

canım çok geçmiş olsun.eğer dişin çürümüşse tereddüt etmeden çektirmeni öneririm.çünkü ağrılı diş erken doğuma bile sebep olabiliyormuş.bende 27 haftalık hamileyken dayanamayıp gidip 20 lik dişimi çektirdim rahatladım.şu an çok iyiyim.hatta kendime çok kızdım daha erken niye çektirmeyip o ağrıları yaşadım diye.seninde dayanılmayacak durumdaysa çektir canım.verilen o minoset parol gibi ağrı kesiciler fazla işe yaramıyor şiddetli diş ağrılarında ne yazık ki.allah yardımcın olsun..

meraklı geçmiş olsun cnm .. kızlar ben de 15 gün önce filan 2 dolgu bir kanal tedavisi oldum .. bir hafta antibiyotik içtim .. ama iltihap yapmış kana karışıp bebeğe geçebilirdi yani.. napalım şimdi de diş etlerim hassas bayağı .. idare etcez..

geçmiş olsuuuun. kalsiyum alın kısslarr yani süt ve süt ürünleri:1closedeyes::1closedeyes:
(yalnız diyene bak sanki kendim sabah akşam süt içiyorumda)sırnaşık şeysırnaşık şey

kizlar, benim de aynı sorunum vardı ve diş doktorum iki tavsiyue verdi:
1. suyun içine tuz ek, karıştır ve o tuzlu su ile gargara yapın.
2. karbonatlı su ile gargara yapın.
benim çok işime yaradı ve de diş etlerimdeki kanama geçti sayılır.(hiç olmazsa çok azaldı, hatırladıkça yapıyorum valla)...
Kalsiyumu eksik etmememiz gerektiğini hepimiz biliyoruz zaten:)

kizlar hamilelikten dis eti kanamasi oluyormus..benimde var...20 lik dislerde cektirmek istiyorum ama dogumdan sonra dusunuyorum insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…