• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡♡♡DİRİLİŞ ERTUĞRUL GAZİ♡♡♡

gulina

Çok şükür bin şükür beni bana verene....
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
276
136
43
TRT1 de ERTUĞRUL GAZİ ve KAYI BOYUNU konu alan bir dizi verilmeye başladı çok büyük bir eksiklikti umarım ecdadini yakından tanımak isteyenler için izlerken de bilgi sahibi olur ve umarım ECDADİMİZİ hakkıyla saptirmadan anlatırlar zamanin da MUHTEŞEM YÜZYIL adı altında sözde OSMAN'Lİ gibi şanlı şerefli bir İmparatorluğu anlatan bir dizi yaptılar sırf yerden yere vurmak için o tür insanlar bu ülkeye asla layık değillerdir ve ben bugun yayınlanan o güzel dizi için musmutlu oldum bakalım sizler neler düşünüyorsunuz hanımlar.... VESSELÂM....

Son düzenleme:
Bugün TRT1 de ERTUĞRUL GAZİ ve KAYI BOYUNU konu alan bir dizi verilmeye başladı çok büyük bir eksiklikti umarım ecdadini yakından tanımak isteyenler için izlerken de bilgi sahibi olur ve umarım ECDADİMİZİ hakkıyla saptirmadan anlatırlar zamanin da MUHTEŞEM YÜZYIL adı altında sözde OSMAN'Lİ gibi şanlı şerefli bir İmparatorluğu anlatan bir dizi yaptılar sırf yerden yere vurmak için o tür insanlar bu ülkeye asla layık değillerdir ve ben bugun yayınlanan o güzel dizi için musmutlu oldum bakalım sizler neler düşünüyorsunuz hanımlar.... VESSELÂM....

Ben begendim cok guzel bir film olmus izlemeye deger ;)

BENDE BEGENDİM AMA İLK BÖLÜME GÖRE ÇOK KELLE KESTİLER ADAM ÖLDÜRDÜLER.

BENDE BEGENDİM AMA İLK BÖLÜME GÖRE ÇOK KELLE KESTİLER ADAM ÖLDÜRDÜLER.
Ben de ask uzerrinden ilerlemesini istemiyorum çünkü öyle olunca tokezliyor genelde ama muhteşem yüzyıl i beğeniyor lardı elbette entrikalar çok olduğu için.

Ben de ask uzerrinden ilerlemesini istemiyorum çünkü öyle olunca tokezliyor genelde ama muhteşem yüzyıl i beğeniyor lardı elbette entrikalar çok olduğu için.

elbette adam öldürme olacak ama bizim tarihimizde de öyle hemen adam kesmek yoktur galiba..Aşk meşk onlara doyduk zaten

hâlâ izleyen var mi?çok güzel devam ediyor. sezon başladı. muhteşem yüzyılda adam da yeni dizi yaptı vatanım sensin diye onu da begenmedim:-(:-(

Back
X