• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Direkt sarı boyarsam nasıl bir renk olur acaba?

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
8.157
24.118
548
Kızlar saçlarımı 2 ay önce altın karamel-dore sarı karışımı bir renge boyattım açık hoş bir renk oldu. Daha sonra mecburiyetten gittiğim bir kuaför üstüne tütün kumral boyadı ve daha koyu hafif kızılımsı bir renk çıktı. O renk aktı falan üstüne boyattım şimdi son halim açık karamel sarımsı bir renk. Turunculuk yok hiç. üstüne Direkt sarı boyarsam nasıl bir renk olur acaba? Bi yardım etseniz

Son düzenleme:
Bu konularda pek bir bilgim yok ama ben mat bir sarı istiyorum hafif küllü tarzı :50:

$kk.jpg
Bunun gibi olabilir kızlar ne olur yardım :(

yardım etmek isterdim bu konuda ama inan saçla ilgili bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemiyorum saçla ilgilenen çok var forumda muhakkak biri yardım edecektir fikir alamadan da acil karar verme cnm

yardım etmek isterdim bu konuda ama inan saçla ilgili bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemiyorum saçla ilgilenen çok var forumda muhakkak biri yardım edecektir fikir alamadan da acil karar verme cnm

Sağol canım yinede 7 saattir bekliyorum kimse de bişey yazmadı :50:

bak canım sen ilkin saçının resmini ekle
sonra istediğin tonu ekle.
burda deneyimli çok insan var. çoğunun dediğide çok doğru.
sana muhakkak fikir veren olur, bu kadar çabukta cevap bekleme.
3-4 güne alırsın cevabı.
biraz sabret acele etme

bak canım sen ilkin saçının resmini ekle
sonra istediğin tonu ekle.
burda deneyimli çok insan var. çoğunun dediğide çok doğru.
sana muhakkak fikir veren olur, bu kadar çabukta cevap bekleme.
3-4 güne alırsın cevabı.
biraz sabret acele etme

Ben cumaya kadar giremeyeceğim canım siteye ondan bu kadar acele ettim yoksa beklerim tabi,ama artık bıktım kuaförlerden küllü dersin turuncu yaparlar dore dersin küllü yaparlar açık dersin koyu çıkar. Kendim boyamaya karar verdim bende açık karamel saçın üstüne normal koleston düz sarı boyasam diye geçirdim içimden. Fotoğraf ekliyim o zaman birazdan

benim bilgim yok bu konuda ama şimdi resmini eklemen çok iyi oldu.
diğer arkadaşlar daha sağlıklı fikir verebilirler sana.

canim ben igoraroyal'in 9.00 ini boyuyodum donuk bir sari oluyodu..senin istedigin tarzda..fazla beklettigim taktirde sacimin rengini cok aciyodu ama..belki bir fikir olur..

şuanki saçınız dore gibi geldi bana altın dore bunun üzerine kum sarısı yada bal köpüğü yaparasanız hoş durucaktır ve matt ama karamelde olabilirr evde boyacıksanız köpük boyayı ercih edinn

canim ben igoraroyal'in 9.00 ini boyuyodum donuk bir sari oluyodu..senin istedigin tarzda..fazla beklettigim taktirde sacimin rengini cok aciyodu ama..belki bir fikir olur..

Donuk derken nasıl yani canım doğal değil miydi ? :50:

şuanki saçınız dore gibi geldi bana altın dore bunun üzerine kum sarısı yada bal köpüğü yaparasanız hoş durucaktır ve matt ama karamelde olabilirr evde boyacıksanız köpük boyayı ercih edinn

Kum sarısı boyarsam nasıl bir renk çıkar acaba melisdeniz'cim ya?

Süvari kozmetikten temin edebilirsiniz igorayı.İstediğiniz renk konusunda satış danışmanlarıda size yardımcı olacaklardır

Back