- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 34
- Konu Sahibi cillibombom
-
Ablam sürücü kursunda çalışıyo hocalık belgesi vs de var gelince bi'sorarım.
Elenenler genelde arabayı yol ortasında stop ettirdikleri için eleniyo onun dışındaki hatalar genelde görmezlikten geliniyo:26:Sınavlarda görev alıyo çünkü benim ondan duyduğum bu. Hız hocayla ilgili olabilir.
sevindim yorumuna :))) bana da haber verirsin dimi sorunca
hanımlar bugün direksiyon sınavına girdim. arabayı kaldırmada hiç problem yaşamadım tüm kontrolleri yaptım ama vites değiştirirken biraz teklettim ve geri geri giderken arkama otobüs geldi istop ettirdim. dikkatimi çeken şey şuydu diğer arkadaşlarım sınava girdiğinde 100 üzerine de çıkmışlar (onlar bizim kursta değiller) ama ben 40 ı biraz geçince yanımda kurs yerinin sahibi oturuyodu o hemen yavaşla yavaş yavaş demeye başlıyodu biraz heyecan yaptırdı bana neden öyle dedi sizce. bir de komisyon benle hiç konuşmadı. sınava girmiş olanlar sizler neler yaşadınız paylaşırmısınız sizce sonuç ne olur
ya bende geçen hafta girip kaldım bu sınavdan ki arabayı falan hiç stop ettirmediğim halde( yokuşta durdurup kaldırdım, iki duba arasına parkettim falan niye kaldım anlamadım.
yeni sistem tam bir saçmalık. 10 yıllık şoförler gibi kullanmamızı istiyorlar. ben geri, park, yokuşta kaldırma vs herşeyi tam yaptığım halde bir kere şeritten çıktım diye bırakmışlardı. 2.sinde geçtim. inşallah biri çıkıp şu saçma sistemi değiştirir.
benimde ayin sonunda sinavim var.direksiyon sinavi cok zorlasmis yani komisyon acisindan.ufak bir hata da affetmiyorlar.hocamin söyledigi gecen direksiyon sinavlarin da,araba yerinden kalkmadi.binen indi binen indi.yani daha sinav olmadan ufak bir hata da indiriyorlar.emniyet kemeri cok önemli.ilk arabaya binme kurallari cok önemli.sinyaller aynalar ve birde arabayi yokusta kaldirabilmek en önemlilerinden
evet bu ayin sonunda.tam tarih belli degil,yazili sinav sonuclarina göre tarihi söyliyecekler sanirim.hepimize basarilar bu arada:18:kesınlıkle oyle ben sımdı kara kara duusnuyorm napcam dııye hemen kestırıp atıyolar hemen
bu ayın sonunda mı ? kaçında sınav kanarya ?
bu ayın sonundaki sınav tarihi belli mi acaba ? :26:
bende 1 aralıkta olanda kaldım hiç kullanmadan hemde el freni indirme süresi duydunuz mu hiç ?
yanımdaki kamyonun geçmesini beklerken sürem dolmuş kaldınız sınav bitti dediler bende bağırıp çağırınca tartışma çıkardım
direk kaldım2. de geçmem lazım kullanmada sıkıntı yok tek sorunum dubalar benim yeni sistem saçmalık gerçektende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?