Direksiyon sınavı :(

Başlık eski ama içimi dökmem lazım ilk sınavım bugündü kaldım. Heyecanlıydım bırakmalarını haksız da bulmuyorum, komisyondaki kadının sonrasındaki tavırları beni rahatsız etti. Zaten olan oldu kaldım. Daha moralimi bozmasının bir anlamı var mıydı? Yok heyecan falan değil hiç bilmiyorsun. Beni daha önce görmedi, tanımıyor etmiyor.

Bende ilk sınavda kaldım. Çok ağladım hocam çok ilk derste sen ilk seferde geçersin demişti. Yan park tam sağ yerine, tam sol yaptım park olmayınca bıraktılar.

İkinci sınavda geçtim. Çok dert etmeye gerek yokmuş

Ben üçüncü de de kaldım dördüncüyu bekliyorum deprem bölgelerinden birinde yaşıyorum sınav tarihim bu aralar olurdu normalde ama daha haber gelmedi ben garip bir şekilde sürüşüm çok iyi beğeniyorlar panik heyecan yok ilkinde paralel parkı yapıp direksiyonu tam sağ yapınca kaldırıma değdi ikincide l parkta sağlı girmişim arkadaki dubaya vurdum üçüncü de yanımdaki komisyon çok itici ve gıcıkti bana sürekli mudahele ediyordu kavşakta ben önümdeki arabanın arkasına duracaktım eliyle yanını gosterdi benimde aklım gitti orda durmadım ışıkta geçmiş oldum hepsi de benim hatamdi çok dikkatli ve uyanık olmak lazım siz bol bol direksiyon çalışın demek ki hakimiyetiniz iyi değil zamanla gelişir bende alana kadar devam edecem kısmet bir gün o da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…