Direksiyon dersi almıs olan var mıdır?

kesinlikle çok önemli bir nokta. ders ücretine vb takılıp boş boş geçen dersler hem zaman, hem para kaybı. motivasyon kaybı da cabası.

Bende dediğiniz hocadan ders aldım ama pek memnun kalmadım doğrusu. Moda'nın dar sokaklarını değil sahil yolunu ezberledik. kendi kendime de sahilde düz giderdim(

Merhaba,

Bende dediğiniz hocadan ders aldım ama pek memnun kalmadım doğrusu. moda'nın dar sokaklarını değil sahil yolunu ezberledik. kendi kendime de sahilde düz giderdim(

Merhaba arkadaşlar ben direksiyon dersi vermekteyim. Ders verdiğim bayanlardan olumlu eleştiriler aldım ve kısa sürede trafiğe çıkabildiler. İlgilenenlere yardımcı olurum.

teşekkür ederim canım, arayıp sorayım bakalım..

üzerinden bayağı zaman geçmiş ama belki yeni direksiyon dersi almak isteyenlere faydası olur. ben de serpil hanımdan ders aldım. internette sitesi var. ozeldireksiyondersim gen.tr diye. ordan ulaştım bir arkadaşımın tavsiyesiyle. memnun kaldım.. araba kllanabilmenin rahatlığı gibisi yok.. iyi bir hoca bulup bir an önce kullanmaya başlamasını öneririm herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…