Maltepe Akademi sürücü kursunu tavsiye edebilirim ben 6 saat ders aldım ve çok şey öğrendim, şimdi trafiğe çıkıyorum 6 saati 300 tl nakit otomatik fiyatı - daha sonra da grupfoniden 79 tl na göztepede sözü edilen Boradan 4 saat ders aldım, 4 saat gezdirdim hocayı resmen, genç bir çocuktu ve hocalıkla hiç alakası yoktu.
Bende dediğiniz hocadan ders aldım ama pek memnun kalmadım doğrusu. Moda'nın dar sokaklarını değil sahil yolunu ezberledik. kendi kendime de sahilde düz giderdim(
bende ders aldim artik cikiyorum trafige. kesinlikle tavsiye edecegim bir hoca benimki Bora surucu kursu Goztepe Fatos hanim. ogrencisini epey zorluyor en zorlanacagi yerlere goturuyor. minubus caddesi, o Kadikoy Modanin dar sokaklari.... tarfigin en yogun oldugu her yerde surduruyor. zayif noktani yakalayip uzerine gidiyor. ogretesiye kadar birakmiyor. esime kalsa hala bos arazilerde birinci viteste suruyor olurdum
Bende dediğiniz hocadan ders aldım ama pek memnun kalmadım doğrusu. moda'nın dar sokaklarını değil sahil yolunu ezberledik. kendi kendime de sahilde düz giderdim(
Merhaba arkadaşlar ben direksiyon dersi vermekteyim. Ders verdiğim bayanlardan olumlu eleştiriler aldım ve kısa sürede trafiğe çıkabildiler. İlgilenenlere yardımcı olurum.
Maltepe Akademi sürücü kursunu tavsiye edebilirim ben 6 saat ders aldım ve çok şey öğrendim, şimdi trafiğe çıkıyorum 6 saati 300 tl nakit otomatik fiyatı - daha sonra da grupfoniden 79 tl na göztepede sözü edilen Boradan 4 saat ders aldım, 4 saat gezdirdim hocayı resmen, genç bir çocuktu ve hocalıkla hiç alakası yoktu.
Direksiyon dersi almak istiyorum. Esimle calıstık ama bir turlu ogrenemedim ya da trafige cıkacak kadar guvenemedim kendime. Direksiyon dersi alıp, aldıgı kisiyi/kurumu tavsiye eden var mıdır acaba??
İstanbul da olması lazım tabi:)
üzerinden bayağı zaman geçmiş ama belki yeni direksiyon dersi almak isteyenlere faydası olur. ben de serpil hanımdan ders aldım. internette sitesi var. ozeldireksiyondersim gen.tr diye. ordan ulaştım bir arkadaşımın tavsiyesiyle. memnun kaldım.. araba kllanabilmenin rahatlığı gibisi yok.. iyi bir hoca bulup bir an önce kullanmaya başlamasını öneririm herkese..