Direksiyon dersi almıs olan var mıdır?

mandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
58
2
86
İstanbul
Direksiyon dersi almak istiyorum. Esimle calıstık ama bir turlu ogrenemedim ya da trafige cıkacak kadar guvenemedim kendime. Direksiyon dersi alıp, aldıgı kisiyi/kurumu tavsiye eden var mıdır acaba??
İstanbul da olması lazım tabi:)

Ben bekarken birinden almıştım. Bir ay kadar aldım hemen akabinde trafiğe çıkmıştım. Dersler zevkli geçmişti.

Canım benim annem ders aldı geçen kış.
Öyle tavsiyeye filan ihtiyacın yok.
Evinin en yakınındaki sürücü kursuna git.
Annem de çevremizde ders alan insanlar da hep bu şekilde hoca buldu.
Sakin ol mutlaka işe yarıyor bu dersler.

ben de çıkamıyorum trafiğe,bebek biraz büyüsün düşünüyorum ders almayı.

öncelikle eşle babayla abiyle anneyle araba sürülmez seni tanımayan bi hoca lazım ondan ögrenememişsindir sende bi sorun yok yani

Canım bende korkuyordum çok trafiğe çıkınca . bir hocadan ders aldım akabinde kendi arabamla yanımda bilen biri olarak çıktım . Bence 1sene ders al istersen hocadan gene de onun ayağının altında fren olduktan sonra sen öğrenemezsin hocana güvenip dikkat etmezsin çünkü .

bende ders aldim artik cikiyorum trafige. kesinlikle tavsiye edecegim bir hoca benimki Bora surucu kursu Goztepe Fatos hanim. ogrencisini epey zorluyor en zorlanacagi yerlere goturuyor. minubus caddesi, o Kadikoy Modanin dar sokaklari.... tarfigin en yogun oldugu her yerde surduruyor. zayif noktani yakalayip uzerine gidiyor. ogretesiye kadar birakmiyor. esime kalsa hala bos arazilerde birinci viteste suruyor olurdum

ben de kesinlikle ehliyeti kimlik dışında bir fonksiyonla kullanmaya başlayacağım zaman önce trafikte ders alacağım. özellikle yoğun trafikte!

bende ehlıyete yenı yazıldım ozel ders alıcam dıreksıyon ıcın.korkum var ısallah atabılırım.

Konu içeriği nedeniyle "Hiçbir başlığa uymayan yazılar"başlığına taşınmıştır.

istanbul bahcelievlerde oturuyorum
otomatik vites aracla tarfige cikmayi ögrenmek istiyorum
tavsiye edecegiz bayan hoca veya kurs merkezi var mi?
ücretini biliyor musunz

tesekkürler

arkadaşlar ilk defa özel ders aldığınızda trafiğe çıkıyor musunuz? bazı kursların sitelerinde ilk gün pistte sürüş falan yazıyor da. bir de 10 saatlik paket programlar varmış, siz de böyle mi aldınız acaba?

son olarak anadolu yakası'nda başka tavsiyesi olanlar var mı acaba? bir arkadaş göztepe'den tavsiye yazmış, onu not aldım.

Arkadaşlar araba kullanmak öğrenene kadar biraz eziyetlidir. Ben manuel aracın öğrenilmesini normal doğuma, otomatik vitesin öğrenilmesini sezeryana benzetiyorum. (birebir örnek uymasa da acı orantısı bakımından ele alınabilir bir örnektir) Yani her ikisinde de sancı çekmek zorundasınız, bu sancıyı çekmeden bu bebek olmuyor işte. Doğum süreci ortalama 1500km diyorum. bu km yi tamamladığınızda bebek doğmuş herşey sütliman olmuş olacak. Bu km yi nekadar çok araba sürerseniz o kadar çabuk doldurursunuz. Bu sürecin başında yanınızda profesyonel bir hocanın olması işinizi kolaylaştıracaktır. Bu arada bu hocanın hemcinsiniz olması daha da iyi olacaktır çünkü eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar:) Vites ne işe yarar diye sorduğunuzda size aptal muamelesi yapmaz. Evet anladığınız gibi direksiyon ve trafik öğretmeniyim. İsteyen arkadaşlar profilimde linki bulunan sitemi inceleyebilir.

istanbul bahcelievlerde oturuyorum
otomatik vites aracla tarfige cikmayi ögrenmek istiyorum
tavsiye edecegiz bayan hoca veya kurs merkezi var mi?
ücretini biliyor musunz

tesekkürler

ben anadolu yakasında alıyorum, size uymaz ancak fiyat araştırması yaptığımda 45-60 arası fiyatlar ders süresine göre de değişiyor kimi kurs 45 kimisi 60 dakika ders yapıyor.

Ümraniyeye yakınsan Çok iyi bi direksiyon hocası tavsiye edebilirim

merhabalar,
ümraniye çevresinde yada uzakta da olabilir farketmez direksiyon dersi alabileceğim bir hoca arıyorum. ama fiyatı uygun olmalı yardımcı olursanız sevinirim.

Maltepe Akademi sürücü kursunu tavsiye edebilirim ben 6 saat ders aldım ve çok şey öğrendim, şimdi trafiğe çıkıyorum 6 saati 300 tl nakit otomatik fiyatı - daha sonra da grupfoniden 79 tl na göztepede sözü edilen Boradan 4 saat ders aldım, 4 saat gezdirdim hocayı resmen, genç bir çocuktu ve hocalıkla hiç alakası yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…