- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ama anneannesi sürekli geliyor zaten.Yok olmaz bence iyi eşiniz filan bişey dememiş.
Yada kvniz ..
Ayıp olmus
E zaten onu dusunup gıtmedıysenız
Nişanda kvnin evine ugrayıp ugramamanız cokta onemlı degıl
Noye soruyorsunuz ozaman onu anlamadım
Ben uzaktan akrabaların geleceğini bilmiyordum.Dügünde biraz daha erken giderim.
İşte kardeşim falanda gelecekti.Biz hep beraber 2 3saat erken gidecektik.Ama orda yeterli araba yokmuş.Evden gittik direk
O zaman eskiden yaşanmışlıklar varsa normal gidilmemesi,eş ailelerinde sürekli yaptıklarımız unutulsun sünger çekilsin bişey olmamış gibi davranalım muhabbeti var.ben kaynananıza şaşırdım asıl bayramdan bayrama görüşülüyor ona takılmıyor da nişanda eve gelmemene mi takılıyorOooo kvnin annesi her geldiğinde gitsem.Ya biz aile yüzünden çok kavga ettik.Bu yüzden bayram harici gidip gelmeyi kaldırdık
4 yıl olacak.İlk 2 yıl kv yüzünden aşırı kavga ettik.Beni çok bunalttı,ağlattı darladı.Sürekli emrivaki yapardı.Evin elektrik su faturasını,kira zammını bile kontrol ederdi.Aşiri meraklı biri.Sık gidince biz eşimle hep kavga ederdik.Çünkü annesi laf sokardı.Şimdi gitmiyorum, aramız iyiKac yıllık evlısınız
Bu aşamaya ne zaman geçtiniz
Kv nin annesi epey uzak akraba olmuyor mu? O yüzden illa görüşmek gerekmez bence. Evliler daha iyi bilir.Kaynım yakın zamanda nişanlandı.Kv evi ile bizim evin arası arabayla 15 dakika, otobüsle rahat 1 buçuk saat.Nişan için uzaktan yakından gelen akrabalar kvye gitmiş.Bizede kardeşim ve sevgilisi iş çıkışı gelecekti.Eşimin arkadaşını alıp birlikte nişan salonuna gidecektik.Bu şekilde yaptık.
Kv bana sen niye direk bize gelmedin,bizde hazırlansaydınız,akrabalara ayıp oldu dedi.Nişan günü bisey demedi.Bunu şuan söylüyor.Kvnin annesi 3 ay burada kaldım.1 kez gelmedin dedi.Gitmem mi gerekirdi.Aramizda samimiyet yok.Ve aradan bu kadar zaman geçtikten sonra söylemesi normal mi?
Nereye geliyor. Evinize mi davet ediyorsunuz? 3 ay dile kolay eşiniz de zamanla sizin ailenize aynen davranacak. Sakın alınıp adamı zorlamayın.Ama anneannesi sürekli geliyor zaten.
Şimdi böyle yapıyorlar sonra sıcak kanlı bir ekti gelip el üstünde tutuluncada beni kimse sevmiyor diyorlar
Evet dimi.2 3 yıldır zaten sadece bayramlarda gidiyorum.Bu aralar elti yüzünden çok gittim.Kaynana derdi akrabaya çay dağıtan yoktu.Hizmet için bekledi.Eşimi tek yakalasin sikayet eder beniO zaman eskiden yaşanmışlıklar varsa normal gidilmemesi,eş ailelerinde sürekli yaptıklarımız unutulsun sünger çekilsin bişey olmamış gibi davranalım muhabbeti var.ben kaynananıza şaşırdım asıl bayramdan bayrama görüşülüyor ona takılmıyor da nişanda eve gelmemene mi takılıyor
Hizmet beklemeye merakliysa müstakbel gelini hizmet etsin. Sen ne alaka?Peki düğün nikah zamanı direk kvye mi gitmek gerek.Orada duş falanda alamam.Heryer tıklım tıklım. Sanırım hizmet bekledi benden
Zaten biri olup diğeri umursamaz olursa noooo problem.Benim eltim aşiiirrriii sicak kanlidir. Kvnin evinde hic oturmaz hemen mutfaga dalar oradan oraya uçuşur işleri yapar.
Cok memnunum kendisinden, umarim ki daha daha çok sevsinler elticigimi
En sevdigim elti turudur en cok ben sevileyim diye kimseye iş birakmayan.
Siz neden hizmet edemezsiniz?Toplanan kalabalığa kim yemek çay ikram edecekBu yüzden beni çağırıyor. Sonradan anladım.
Nişanda tüm akrabalara sıcaktım. Kızına ve oğluna geliyor.Evime 1 kez davet ettim.Bende eşimi bişeye zorlamiyorumNereye geliyor. Evinize mi davet ediyorsunuz? 3 ay dile kolay eşiniz de zamanla sizin ailenize aynen davranacak. Sakın alınıp adamı zorlamayın.
3 ay gitme. Nişanda yabancı gibi davran valla tebrikler.
Sizde ya hep ya hiç yapmışsınız4 yıl olacak.İlk 2 yıl kv yüzünden aşırı kavga ettik.Beni çok bunalttı,ağlattı darladı.Sürekli emrivaki yapardı.Evin elektrik su faturasını,kira zammını bile kontrol ederdi.Aşiri meraklı biri.Sık gidince biz eşimle hep kavga ederdik.Çünkü annesi laf sokardı.Şimdi gitmiyorum, aramız iyi
Bu arada kızın evine tanışmaya gidince,kızın tüm evi gezdi,perde falan aklınıza ne gelirse baktı,inceledi.Yani çok meraklı.
Kvnin annesi eşin anneannesi oluyor yav nasıl epey uzakKv nin annesi epey uzak akraba olmuyor mu? O yüzden illa görüşmek gerekmez bence. Evliler daha iyi bilir.
Neyse, sizin bebeler de büyüdü mü ? Kavga ederler bayramdan bayrama 3 aydan 3 aya size gelip giderler.Oooo kvnin annesi her geldiğinde gitsem.Ya biz aile yüzünden çok kavga ettik.Bu yüzden bayram harici gidip gelmeyi kaldırdık
Ben dersimi aldım.O yüzden sevilmek gibi derdim yok.Onlara sarsın o zaman görücem benZaten biri olup diğeri umursamaz olursa noooo problem.
Ama biri öyleyken diğeri beni niye sevmiyor derse o zaman bdv ye yeni konular
Kesinlikle öyledir..Nişanda tüm akrabalara sıcaktım. Kızına ve oğluna geliyor.Evime 1 kez davet ettim.Bende eşimi bişeye zorlamiyorum
Yaa ben dersimi aldım.Hatta ağlarken büyük konuştum.İlk yıllarımı mahvetti.Eski konularıma bakın.Kaç kv konusu açtım.Kadin rahat vermezdiValla her kaynana öyle yardımı hizmeti hak etmiyor.
Kadın diyor ki ilk 2 yıl evliliğimi mahvetti, sürekli ağladım. Ben kinci bir deve olarak ömür boyu yakınlık kurmazdım.
Ben gelinime laf sokarsam,her halta karışırsam mesafe hakkıdır.Neyse, sizin bebeler de büyüdü mü ? Kavga ederler bayramdan bayrama 3 aydan 3 aya size gelip giderler.
Sakın alınıp, geline, damata ayar olup kavga etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?