- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Peki düğün nikah zamanı direk kvye mi gitmek gerek.Orada duş falanda alamam.Heryer tıklım tıklım. Sanırım hizmet bekledi bendenBen böyle kvnin "ayip oldu" laflarini takmiyorum ya gitmeyeceksem gitmem, sonradan söylenilen şeyler de beni ilgilendirmiyor.
Sizin icin sorun oluyorsa kvnize ne ayip olur ne ayip olmaz sorun ona göre hareket edin. Boyle seylerin herkese göre ayip orani degisir.
Otobandan arabayla maksimum 15 dakika. İzmir ulaşımını biliyor musunuz bilmiyorum.Aktarma merkezine gidip oradan bir otobüse daha binmek lazim.O otobüste çok az kalkıyor.Ve Bayaa dolaşıyor.O değilde ; arabayla 15 dakika olan yol,otobüsle nasıl 90 dakika oluyor
KV ile sizin evinizin arasindaki yolu bir türlü canlandiramadim.
Peki düğün nikah zamanı direk kvye mi gitmek gerek.Orada duş falanda alamam.Heryer tıklım tıklım. Sanırım hizmet bekledi benden
Ama kvnin annesi zaten sürekli gelip gidiyor.O gün hava sıcaktı.Evde dayıları amcaları vardı.Ev baya doluymuş.Buradan otobüsle kıyafet,ayakkabı götürmek zaten eziyet.Dügün günü de kendi evimde hazırlanayım değil mi.Biraz daha erken giderim.Nişan gününe bir şey diyemiyorum bende tercih etmezdim kendi evimde hazırlanıp gitmek daha mantıklı geliyor, kayınvalidenin evinde de akrabalar varmış. Her oda da bir insan olur. Hiç sevmem. Kayınvalidenin annesi içinde sanırım ben görmeye giderdim.
Zaten dönüşte kvlere uğradık.Ve beni hizmet için çağırdığını anladım ben.Dügündede buradan bir kuaför ayarlayıp, 2 saat önden giderim.Yeterli olur herhalde.Tabi akrabaları ne derdindeydi. Anneannesi içinde sonuçta kan bağım yok.Gitmek zorunda hissetmiyorumBana sorsan gitmen ve hizmet etmen gerekmez, ben yapmazdim.
Forumun hepsi toplanip yapmak zorundasin dese ben bu fikirde olurdum acikcasi.
Bunun belli bir dogrusu ve zorunlulugu oldugunu dusunmuyorum.
Bu arada kvlerdeki tüm arabalar doluymuş.Kardeşim ve sevgilisi gelmese zor giderdik.Aracınız olup onları getirip götürmek gibi bir durum olmadığı müddetçe neden kayınvalide evinde hazırlanmanız gerekiyor onu anlamadım.
Eğer kayınvalide evinde toplanan bir kalabalık var da gündüz yardıma gitmeniz gerekiyorsa orası ayrı, bu sizin ilişki dinamiğiniz. Ama gitseniz bile hazırlanmak için eve geçilmeli sanırım.
Kayınvalidenin annesi durumuna gelince tanıyın tanımayın ziyaret edilmeli.
Toplanan kalabalığa kim yemek çay ikram edecekAracınız olup onları getirip götürmek gibi bir durum olmadığı müddetçe neden kayınvalide evinde hazırlanmanız gerekiyor onu anlamadım.
Eğer kayınvalide evinde toplanan bir kalabalık var da gündüz yardıma gitmeniz gerekiyorsa orası ayrı, bu sizin ilişki dinamiğiniz. Ama gitseniz bile hazırlanmak için eve geçilmeli sanırım.
Kayınvalidenin annesi durumuna gelince tanıyın tanımayın ziyaret edilmeli.
O gün eşim çalıştığı için gitmemiz gerçekten zorduYani yakın akrabalar genelde evden gider bizde de, orada toplanilir öncesinde. Aile büyüğü biri geldiyse görülür de 3 ay içerisinde ama bunların da olmayacağı bir resmiyet varsa aranızda bilemeyeceğim.
Pişman değilimNişan olayını bilemem ama 3 ay kalan anneanneye ziyarete gidilir bence
Yapmak isteyen , gitmek isteyen , her turlu yapar da gider de . Bir kez nişan oluyor , evet kayinvalide evine misafirler gelir , sizin nisaninizda evinize kimse gelip gitmedi mi ?Bu arada kvlerdeki tüm arabalar doluymuş.Kardeşim ve sevgilisi gelmese zor giderdik.
Kv evinde hazirlanamam. Gitmek zaten eziyet.
Kvnin annesi içinde ben değil eşim zorunda bence.Bu konudada pişman değilim.
Hazırlanmak için gidip eve dönmek direk 3 saatimi alırdı.
Kvlerle aramda sorun olmasa belki erken giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?