Direk Onkolojiye Gitsem Çok Mu Abartmiş Olurum

Istege bagli cekerler mi tum vucut mr
Ikna gucunuze bağlı :) Devlet değil ama özelleri arayıp tum vucut mr istiyorum cekiyor musunuz diyebilirsiniz. Ya da görüntüleme merkezlerini de arayabilirsiniz. Onlar isteğe bağlı çekebilirler. Tabi bu size yüklü bir ödeme çıkarır ama tercih sizin.

Yahu kasılmanın kanser ile ne ilgisi var. Psikiyatriste gidin. Kasılmalar zaten genelde psikolojiktir. Kaslarda olan bir şey organlarda olabilecek bir tahribatı haber vermez. Onkoloji kanser taramasi yapmaz. Kanser tanısı alırsınız öyle onkolojiye gidersiniz. Örnek veriyorum. Üroloji gittiniz. Bobrekte kitle gördü. Onu patolojiye yolladı. Ürolog o kitleyi ameliyat ile alır. Kemoterapi için onkolojiye yollar. Tedavi urolog onkolog birlikte yürür. Sizin durumunuz da da Cildiiye ye gitmişsiniz kırmızı noktalar temiz denmiş. Demek ki temiz. Kanser olsaydı bu teşhisi cildiye uzmanı koyacaktı. Duruma göre sizi onkolojiye sevk edecekti. Sevk ile gidilir zaten onkolojiye doğrudan randevu de alamazsınız.

Duzgun kullanmadim cunku kasilmalarimi daha da arttirdi ama eger gercekten psikolojik ise bundan emin olabilirsem ne kadar kasilsam da kullanacagim ama ilk olarak gercekten saglikli miyim bunu bilmek istiyorum
Bunu bilmek için düzenli kullanın
Bazen çok saçma geliyor psikoloji nasıl vücuduma bu etkiyi yapar
Daha neler yapıyor bi bilseniz
Bu yüzden ilaca devam edin
Zaten antidepresanlar ilk bi ay yaşanan fizyolojik veya psikolojik sorunları 2-3 katı artırır tedavi şekli bu yani
Evet biraz sancılı fakat istikrarlı olursanız üstesinden gelirsiniz
Çok geçmiş olsun sağlıcakla kalın

Vitamin değerlerinizi ölçtürdünüzmü? Bu tür kasılmalar, çekilmeler magnezyum ve b12 eksikliğinden de olabiliyor

check up yaptırınca herşeyin çıkmıyor mu zaten neden tek tek kendine işkence ediyorsun

Bugun ortopediye gittim heryerome rotgen cekti emara gereklo gormedi magmezyum pastili ve antidepresan verdinsonra psikiyatri ile gorusmemi soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…