Hanimlar merhaba. Daha önceki konularimda da bahsetmistim surekli artan sikayetlerimin gecmemesi ve benim neredeyse tum branslara gitmem fakat hıc iyilesememe durumum var. Ben artik cildirmak ve kafayi yemek arasinda cok ince bir cizgideyim yani vucudunu cok iyi taniyan bir insam olarak yolunda gitmeyen bir seylerin oldugumuj farkindayim belirtilerim ise şunlar:
Kasilmalar ( parmaklarimnbaldirim neredeyse tum vucudumda istemsiz kasilma ve segirmeler yasiyorum adeta bir tik gibi sanki biri icerden cekiyor gibi tuhaf birbhis nörolojide her seye bakildi temiz.
Vucutta cok fazla cikan kirmizi noktalar( hemotoloji be cildiyeye gore temiz)
Diz kalca gibi yerlerde sanki akan zehir hissi
Karnin sol tatafinda kasilmalar (yumurtalik ve ic organlar ciger temiz)
Meme ultasonu temiz,endoskopi temiz, beyin ve omurga emari temiz,kan tahlilleri temiz kisaca hic sorun yok Amaaaa
Gel gelelim bu sıkıntilar ozellikle kasilma tik gibi segirmeler vs bitmek bilmiyor
Bacagimda ki kemikler agriyor rotgen temiz
Ben artik doktor doktor gezmekten yoruldum usandim onkoloji bolumune gitsem detayli bir kanser taramasi yapar mi yoksa tani mi almam gerekir (psikiyatriye de gittim arkadaslar bu arada ilaclar fayda saglamadi ne yazik ki psikologa da gittim) cok caresizim
Kasilmalar ( parmaklarimnbaldirim neredeyse tum vucudumda istemsiz kasilma ve segirmeler yasiyorum adeta bir tik gibi sanki biri icerden cekiyor gibi tuhaf birbhis nörolojide her seye bakildi temiz.
Vucutta cok fazla cikan kirmizi noktalar( hemotoloji be cildiyeye gore temiz)
Diz kalca gibi yerlerde sanki akan zehir hissi
Karnin sol tatafinda kasilmalar (yumurtalik ve ic organlar ciger temiz)
Meme ultasonu temiz,endoskopi temiz, beyin ve omurga emari temiz,kan tahlilleri temiz kisaca hic sorun yok Amaaaa
Gel gelelim bu sıkıntilar ozellikle kasilma tik gibi segirmeler vs bitmek bilmiyor
Bacagimda ki kemikler agriyor rotgen temiz
Ben artik doktor doktor gezmekten yoruldum usandim onkoloji bolumune gitsem detayli bir kanser taramasi yapar mi yoksa tani mi almam gerekir (psikiyatriye de gittim arkadaslar bu arada ilaclar fayda saglamadi ne yazik ki psikologa da gittim) cok caresizim