Dipteyim, sondayım depresyondayım...

ciccita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
3
2
İyi geceler herkese,

Hayatımı anlatsam roman olur derler ya, benimkide aynen öyle. Ama anlatacak mecalim yok. Kısa bir özet geçmek istiyorum.
5senedir evliyim ve çocuğum yok.
Kendimi bildim bileli adet düzensizliğim ve ergenlikten beri kilo problemim vardı. İlk tanı pcos oldu sonra doğuştan rahmimin yarım olduğunu ve tek tüpüm olduğunu öğrendim.
3 rahim filmi bir histeroskopi oldum. Memleketimde aşılama işlemi dahi olmuyor. Hiç bir şey yapmadık. İlaç içmeden adet olamaz oldum enson 7 ay adet olmadım ve martın 24 ünde damla damla adet olmaya başladım ve o günden bugüne çoğu yoğun olmak üzere hep kanama halindeyim. Kanamayı izleyen kasık yumurtalık ağrılarıda sürekli devam etti. P.tsi doktora gittim, hormın testleri normal ultrason kontrolü temiz çıkınca smeear testi ve rahim içinden doku aldı doktorum. Sonuçlar 5mayısta gelecek. Sormak istediğim bu tarz bir şey yaşayanınız var mı?
Bilgi ve deneyimlerinizi merakla bekliyorum.

Mrb benimde tek tüpüm kapalıydı.yumurtlama takibide yaptırdım adet düzensizliği de oluyo.Allah büyük verecekse her şekilde olur geç olsun saglıklı olsun

Benim bir arkadasım tek yumurtalık la 3 tane çocugu oldu.adet düzensizliği için hayıt tohumu suyu iç hormonları dengeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…