- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Bibim aciktiysan bundan yapabilirsin doyurucu ve hafifKarnım açken buralara neden giriyorsam
Eline sağlık canım
TesekkurlerEline sağlık kızım ve ben çok severiz çok şifalı bir bitki özellikle genç kızlar ve kadınlar için özellikle güğüs kanserinden koruyor ve miğdeyi rahatlatıyor biz süzme yoğurt tercih ediyoruz
Bir dene cok leziz bitanemCanım çok güzel olmuş,kızartmasını hiç denemedim ben hep yemeğini yaparım ama lezzetli olduğu çok belli
Tişikkirler sipermenBibim aciktiysan bundan yapabilirsin doyurucu ve hafif
Tişikkirler sipermen
Afiyet olsun melekkk
Sagol deynebimEllerine sağlık .Sık yaptığım sevdiğimiz bir yemek.Başarılar dilerim.
Canina kurban lü lü lü lüSunum HA-Rİ-KA maaşallahh can pareme
Cok tesekkurler dilbercimEllerine sağlık,başarılar dilerim...
Cok tesekkur ederim sizin guzel bakan gozleriniz guzelligi goruyorSosla beraber sunumu çok güzel olmuş .
Tam yarışmaya uygun ideal bir sebze seçimi .
Başarılar dilerim , emeğine sağlık .
Aman allahım tarif ayrı güzel ,sunum desen ayrı güzel Eminim tadıda Harika olmuştur ellerine sağlık bitanemMALZEMELER
Eki Görüntüle 1947858
karnıbahar
yumurta
sarımsak
tuz,nane
mayonez
yoğurt
pirinç unu veya galet unu
YAPILIŞI
karnıbaharı yıkayıp parçalara ayırıyoruz. Ardından tuzlu suda haşlıyoruz 10dk kadar
haşlandıktan sonra suyunu süzüyoruz. elimizi yakmayacak dereceye gelince karnıbaharları önce yumurtaya ardından pirinç ununa bulayıp yağda kızartıyoruz
Eki Görüntüle 1947859 Eki Görüntüle 1947860
kızartma işleminden sonra sosumuzu hazırlıyoruz.
yogurt ve mayonezi karıştıralım. Sarımsakları ezip mayonezli yoğurtun içine dökelim bir tutam da tuz atalım. Karnıbaharları sosa batırıp yiyebiliriz yada üstüne dökerek mantı gibi tüketebiliriz. Tadi muazzam denemenizi tavsiye ederim afiyet olsun.Eki Görüntüle 1947862
SUNUMMM
Eki Görüntüle 1947864 Eki Görüntüle 1947865 Eki Görüntüle 1947864 Eki Görüntüle 1947865
Begenmene cok sevindim bitanem tesekkur ederimAman allahım tarif ayrı güzel ,sunum desen ayrı güzel Eminim tadıda Harika olmuştur ellerine sağlık bitanem
Tesekkurlerellerine sağlık bayılırım karnıbahar kızartmasına ama diyette sakıncalı :)