dimi balım dışı çıtır içi yumoş tatlı tuzlu arası bir yemek bende çok yapıyorum keşke ikram edebilsemAnnem cok yapar bunu cok da lezzetli oluyor ellerine saglik valla canim cekti
Ay saol canim yemis kadar oldum cok sagol yaparim ben bunu bu hafta kesin aklima geldi tadi ozlemisimdimi balım dışı çıtır içi yumoş tatlı tuzlu arası bir yemek bende çok yapıyorum keşke ikram edebilsem
bende sevdiğim değişik tarifleri unutmuyum sürekli aklıma gelsin de yapayım diye tarif defterimin ilk sayfasına ismini kocaman yazıyorumAy saol canim yemis kadar oldum cok sagol yaparim ben bunu bu hafta kesin aklima geldi tadi ozlemisim
ya valla böyle işte canı çeken herkese kendi ellerimle yediresim geliyor nanamOyy oyy bende çok severim
Keşke yiyebilsemya valla böyle işte canı çeken herkese kendi ellerimle yediresim geliyor nanam
uuuuuuuu madalyalıııııııı yakışmış arkadaşım çok sevindim vallahii
teşekkürler sultanımmmmmmmmmmmEllerine,emeğine sağlık canım
Ben de çok severim
Yarışmada bol şans diliyorum
teknoloji ilerlerse eminimki bilgisayardan kolunu sokunca karşı tarafın bilgisayarından çıkabilir hatta keleş ablamla hep konuşuyoruz bu konuyu o da ümitliKeşke yiyebilsem
Teşekkür ederim kuzummmm
shapee sana yarın paylaşıcam dedikten sonra banlandım balım o yüzden ancak atabildim işte merakla beklediğin tarifim
Tesekkur ederim balim sen naptin bende seninkini bekliyodumCanım ellerine sağlıkk çok güzel olmuş bayıldımmm
çokta severimmm
Tesekkur ederim balim sen naptin bende seninkini bekliyodum