• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama diplerr!! evde halledebilir miyim sizce?

biolokkum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
20
0
86
İzmir
arkadaşlar merhaba. ben de saçımı kızılla mor arası bir tonda kuaföre boyattım iki kez. ilkinde açtırdım ikinci sefer açmadan boyadılar. daha sonra malum tuzlu olduğu için öğrenciyim daha evde boyamaya başladım. palettenin açıcılı kışkırtıcı viyolesiyle boyadım. dipleri önce boyayıp daha fazla bekletmeme rağmen daha koyu oluyor. saçım koyu kahve. ben de yoğun açıcıyla dipleri açıp boyamak istiyorum. bu renk çok hoşuma gitti hemen bırakmak istemiyorum. o kadar çok yolda, mağazalarda soran oluyor ki. ben de evde bu tonu tutturabileceğimi düşünmüyordum. önceden açılmış saça kolay oluyor tabi. dipleri de tutturabilir miyim sizce?

saçlarımı loreal istanbul viyoleye boyadım benım zemınım bakırdı kızılla mor arası bir renk oldu

ben de bu rengi kuaförde katalogta buldum rastgele. hiç göstermediler. patlıcan moru yaptırcaktım beklerken kataloğun en arkasında sıkışmış ben buldum tabi kaydirigubbakcemile3 çok hoşuma gitti sonra. bırakmak istemiyorum ama bu dipleri halledebilirsem fisfisfis

Back